Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Semifinaliștii sezonului 6 ”Chefi la cuțite” se aleg în această seară

 
+6 click pentru
galerie

Doar o singură confruntare pe echipe, difuzată azi, de la 20:00, pe Antena 1, îi desparte pe bucătarii sezonului șase Chefi la cuțite de emoțiile semifinalei. Deși stresul și tensiunea au început să își spună cuvântul din ce în ce mai mult, cei rămași în focurile luptei gastronomice își vor căuta resursele necesare pentru a se califica în penultima etapă a concursului.

Astfel, în seara aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își vor relua locurile la bancurile de lucru alături de cei unsprezece concurenți talentați rămași în bucătăria ”Chefi la cuțite”.  Ultimul battle este momentul în care jurații pot face ultimele mișcări strategice cu ajutorul amuletelor rămase, dar și ultima șansă de a-și motiva ucenicii, de a le da indicații valoroase, căci cei ce vor ”supraviețui” ultimei provocări pe echipe vor continua competiția, săptămâna viitoare, pe cont propriu: „E important să câștigi ultimul battle. Dacă o faci, oamenii tăi sunt în direct în semifinală. E foarte simplu!”, afirmă chef Sorin Bontea.

Tema probei de azi îi va pune la grea încercare inclusiv pe chefi, iar pe ultima sută de metri, invitații speciali de la masa jurizării vor să vadă în farfurii preparate demne de nivelul ridicat al competiției. În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact, această confruntare fără o temă impusă va fi un test al ingeniozității, cât și al tehnicii și al rapidității. În doar o oră și jumătate, bucătarii vor fi provocați să aleagă din varietatea de ingrediente din cămară fix pe acelea care pot fi puse cel mai bine în valoare, într-o farfurie spectaculoasă.

După o luptă tensionată și un verdict neașteptat în ultima confruntare pe echipe a sezonului șase, difuzată în seara aceasta, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea afla și numele celor care se califică în penultima bătălie a celui mai iubit show-ului culinar, semifinala ”Chefi la cuțite”.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI