Antena Căutare

Ștefania Costache, celebra Lolrelai de la „iUmor”, a făcut spectacol fierbinte la „Chefi la cuțite”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Ștefania Costache, cunoscută drept Lolrelai. După ce a făcut senzație la „iUmor”, tânăra a decis să facă show și în bucătărie!

Ștefania Costache, celebra Lolrelai de la „iUmor”, a făcut spectacol fierbinte la „Chefi la cuțite” Galerie
Ștefania Costache (Lolrelai) a venit să facă spectacol la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pe Ștefania Costache am văzut-o la emisiunea „iUmor”, atunci când aceasta și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare. Cu numeroase glume picante, concurenta a făcut spectacol și a fost lăudată din plin.

Ștefania Costache (Lolrelai), apariție extrem de sexy la emisiunea Chefi la cuțite

Acum, extrem de încrezătoare în forțele sale, Ștefania Costache a decis să participe și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cu un preparat menit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

„Astăzi am venit să vă prepar caș crocant cu carpaccio de sfeclă roșie pe pat de valeriană cu un mic accent de cremă de hrean. Sunt curioasă și să gătesc, să văd dacă-mi iese, și sunt curioasă și de reacții. Îmi place, mă hrănesc cu asta, cu reacțiile oamenilor”, a dezvăluit Ștefania Costache (Lolrelai), în timp ce a gătit cu multă atenție rețeta aleasă.

citește și: „Am fost în lumea de dincolo și m-am întors urlând”. Caius Ovidiu Merșa, dezvăluiri emoționante la „Chefi la cuțite”

Îmbrăcată cu o ținută extrem de provocatoare ce a lăsat multe la vedere, concurenta a dezvăluit că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe și la gătit, dincolo de faptul că arată extrem de bine.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu a făcut spectacol! Cum a jurizat preparatele colegilor săi de la „Chefi la cuțite”... Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x