Antena Căutare

Taraful de la Clejani vine la masa jurizării „Chefi la cuțite”! Se lasă cu show de zile mari!

O nouă rundă de confruntări găsește echipele foarte determinate să nu mai piardă niciun coechipier și să înșire pe bandă preparate cât mai savuroase, demne de votul celor care vor degusta.

O nouă rundă de confruntări găsește echipele foarte determinate să nu mai piardă niciun coechipier și să înșire pe bandă preparate cât mai savuroase, demne de votul celor care vor degusta.

În seara aceasta de la ora 20:00, taraful de la Clejani va stabili care dintre echipele chefilor Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu va fi câștigătoare în cea de-a patra confruntare pe echipe. Degustarea se va face în ritm de note muzicale, iar voia bună și cântecele nu vor lipsi din meniu.

Cloșurile misterioase și tragerea la sorți vor impune atât preparatele ce vor sta la baza farfuriilor finale, cât și timpul de gătit, care de această dată va fi diferit. În funcție de preparatul care li se atribuie, bucătarii vor avea la dispoziție fie 60, fie 70 de minute, iar echipa care va alege își poate pune în aplicare strategia de joc pentru a-i pune în dificultate pe adversari.

Deși au rămas în trei oameni, concurenții din „portocala mecanică” nu par să își fi pierdut optimismul și cred că pot rescrie istoria, chiar dacă se află în minoritate: „sper din tot sufletul să fim uniți, să arătăm că se poate, declară bucătarii conduși de chef Dumitrescu.

La bancul de lucru alăturat, echipa verde, învingătoare detașată în confruntarea de aseară, are cel mai bun moral și își dorește ca și în proba ce urmează să ofere competiției o lecție „ca la Paris”. Nici echipa mov a lui chef Scărlătescu nu lasă armele jos, dar primele neînțelegeri între concurenți au stârnit o tensiune pe care fiecare va începe să o resimtă: nimeni nu are nimic personal, dar cred că stresul și oboseala încep să se adune.

În această seară urmează o bătălie epică, iar degustătorii așteaptă ca farfuriile să respecte standardul ridicat de gust și savoare cu care concurenții au obișnuit până acum. Cele trei echipe vor fi nevoite să anticipeze dorințele celor de la masa de jurizare și să pregătească preparate care să îi impresioneze.

Ce părere vor avea cei din Taraful de la Clejani despre meniul gătit de cele trei echipe, cum vor vota și cine va câștiga proba rămâne de văzut diseară la ,,Chefi la cuțite, de la ora 20:00.

Dispute tensionate, preparate rafinate și o altă eliminare din echipa portocalie la „Chefi la cuțite”! Show-ul a fost li... 48 de kilograme, atât a dat jos! Chef Scărlătescu a întinerit cu 30 de ani de când slăbit spectaculos: Care e secretul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x