Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Tema liberă, piure-ul şi mãmãliga, ultimele provocãri înaintea confruntãrilor pe echipe la ”Chefi la cuțite”

Sãptămâna aceasta, chefii şi-au ales echipele cu care vor porni la luptã în cel de-al şaptelea sezon, însă nu înainte ca bucătarii rămași în competiție să demonstreze încă o dată de ce merită să fie aici.

Tema liberă, piure-ul şi mãmãliga, ultimele provocãri înaintea confruntãrilor pe echipe la ”Chefi la cuțite”

În prima probã din etapa crucialã de Bootcamp, cei 130 de bucãtari calificaţi s-au întrecut la bancul de lucru într-o confruntare ce le-a dat mari bãtãi de cap. În aparență simplă, tema a ridicat multe semne de întrebare în rândul concurenților.

„Vrem nişte farfurii cu orice aţi vrea voi şi vã trece prin cap sã puneţi în ele! Aveţi 45 de minute la dispoziţie!”, au fost cuvintele care i-au bulversat de-a dreptul pe concurenţi.

Astfel, din multitudinea de preparate de un standard înalt din cămară, asigurate de Lidl, bucătarii le-au ales pe cele care au considerat cã pot fi cel mai bine puse în valoare într-un preparat excepțional, însã fãrã a folosi plita. Produse lactate Pilos de cea mai bună calitate, fructe și legume proaspete și condimente diverse, toate le-au stat la dispoziție concurenților în prima etapã a bootcampului.

De la salatã caesar, la rețete sofisticate cu semințe și fructe uscate și până la o simplă salată de fructe, bucătarii au încercat să le demonstreze chefilor încă o dată că merită votul lor de încredere. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat zeci de preparate, iar gustul și creativitatea au fost două din elementele vitale ce au contribuit la decizia lor.

După ce s-au întrecut în farfurii cu o temã la alegere, concurenţii au trecut aseară prin proba piure-ului, ca mai apoi să aibă de realizat ceva la care nu s-ar fi gândit niciodatã: o mãmãligã. Rândurile s-au strâns cu fiecare test, căci din toţi cei 120 de concurenţi, la finalul primei sesiuni de gătit doar 60 au trecut mai departe, iar 18 au demonstrat în cele din urmă că merită să facă parte din echipele chefilor, alãturi de cele 3 cuţite de aur alese deja. Ediţia de marţi seară a dezvăluit şi culorile în care vor lupta cei trei chefi alături de bucătarii aleşi în sezonul şapte al emisiunii “Chefi la cuţite“.

Sorin Bontea va defila în verde, Florin Dumitrescu se bazează pe faptul că albastru va fi culoarea norocoasă de anul acesta, în vreme ce Cătălin Scărlătescu este convins că finala va străluci în culoarea aleasă de el, mov.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube