Antena Căutare

Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu

Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.

Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.

Ingrediente

Paste de orez (Pastele le tinem in apa rece 40 de minute)

Ulei de susan,sos soia Kikkoman

gingrer (ghimbir)

usturoi

Thai Chilli

Zuchinni (dovlecel)

Telina apio

morcov

praz

ceapa verde

ciuperci urechi de lemn

ardei gras galben

ardei gras rosu

creveti (ideal ar fi 16/20 sau mai mari)

Mod de preparare

Legumele se taie Julien, iar ciupercile urechi de lemn se gatesc dehidratate asa ca si ele stau in apa rece

Ordinea in tigaie este urmatoarea: ulei susan, ginger , usturoi si chilli, restul legumelor fara ceapa verde. Nu uita legumele se prajesc foarte putin, all dente. Se adauga apoi si crevetii si se lasa la foc cateva minute. Peste tot acest amestec adaugam pastele scurse bine,( nu uita au stat 40 minute in apa RECE, iar peste adaugam sos soia Kikkoman. Ceapa verde este folosita doar la montaj.

Poftă bună!

Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este:


Kinga Tanko - Chec cu dovleac... Prepară o porție de clătite DELICIOASE, folosind doar 2 INGREDIENTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x