Antena Căutare

Viorica de la Clejani, transformare spectaculoasă! Artista s-a ținut de super glume! „Păi măi, Pepe, să vin eu aici cu costum de baie?!”

Pepe a avut super invitați la cel mai tare show al verii, „Gashka mare”! Clejanii au făcut spectacol cum numai ei știu să facă!

Pepe a avut super invitați la cel mai tare show al verii, „Gashka mare”! Clejanii au făcut spectacol cum numai ei știu să facă!

Cu chef de dans și multă voie bună, Viorica de la Clejani s-a ținut de glume și de șotii.

„Păi măi, Pepe, să vin eu aici cu costum de baie?!”, a glumit aceasta cu Pepe.

Chiar dacă a slăbit mult și arată incredibil de bine, Viorica pare să nu aibă încă suficient de mult curaj pentru a îmbrăca costumul de baie!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli detalii picante din viața celor doi artiști! Și nu rata nici momentul în care Dorian Popa a umflat baloane cu...posteriorul!

Connect-R chiar a băgat mare! Show incendiar cu dansatoare una mai periculoasă decât alta, numai la „Gashka mare”!... N-ai cum să nu cazi în păcat! Băieții de la trupa Alb Negru au înfierbântat imediat dansatoarele cu o super piesă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x