Antena Căutare

Florin Vasilescu, la Gazdă Perfectă: ”Am o rețetă specială de cremă de zahăr ars”

Gazda Perfectă. Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău. Iată ce meniu le propune invitaţilor!

Gazda Perfectă. Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău. Iată ce meniu le propune invitaţilor!

Este rândul lui Flori Vasilescu să își arate talentul de gazdă perfectă. Florin este pasionat de gătit la fel cum este pasionat și de mașini. În plus acesta afirmă că iubita sa este încântată de mâncarea preparată de el, la fel și fiica sa în vârstă de trei ani.

”Iubita mea este foarte încântată de felul meu de a găti, și copilul meu mănâncă din ce gătesc eu”, afirmă Florin Vasilescu.

Meniul pe care Florin Vasilescu îl propune pentru a fi o gazdă perfectă pentru invitații săi este compus din următoarele:

  • Aperitiv: supă de pui
  • Ruladă de vită și porc
  • Fel principal
  • Paste carbonara
  • Desert - cremă de zahăr ars

Am o rețetă specială de cremă de zahăr ars”, crede Florin Vasilescu care are și câteva sfaturi în materie de gătit: ”Trebuie să respecți meniul și să pregătești totul așa cum se așteaptă lumea să fie. Nu poți să modifici deloc rețeta, chiar dacă ai uitat ceva nu poți să adaugi nimic, chiar dacă pare interesant, dearece vor exista revolte!

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Notele primite de Diana Constantin... Gazda Perfectă. Aperitivul pregătit de Florin Vasilescu i-a șocat pe invitați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x