Antena Căutare

Gazda Perfectă. Aperitivul pregătit de Florin Vasilescu i-a șocat pe invitați

Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău.

Florin Vasilescu, jurist, din București, este "Gazdă Perfectă" pentru Diana Constantin, Ioana Popescu, Anca Mihăilescu și Cristian Paşcălău.

Invitații au sosit înfometați și gata să testeze abilitățile de gazdă perfectă ale lui Florin Vasilescu, care recunoaște de la capul locului că aperitivul său este un experiment. Însă dezvăluirea sa nu i-a împiedicat pe invitați să guste din mâncarea preparată de de Florin Vasilescu la ”Gazda Perfectă”.

Ceea ce se voia a fi o ruladă de vită și porc s-a transformat, subit, într-un drob, după cum au apreciat invitații, apoi într-o chiftea mare cu ou înăuntru, după concluzia trasă de însuși bucătar. Însă nu aceasta a fost principala ”vină” găsită bucătarului de către majoritatea invitaților, ci aceea că Florin Vasilescu nu a gătit bine carnea, motiv pentru care Ioana Popescu afost la un pas să i se facă rău. La final, s-a ales cu o altă provocare din partea lui Florin, pe lângă aceea de a-i fi degustat... ”experimentul!”

Florin Vasilescu, la Gazdă Perfectă: ”Am o rețetă specială de cremă de zahăr ars”... Gazda Perfectă, momentul adevărului: Ce note a primit Florin Vasilescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x