Antena Căutare

Așa arată dragostea necondiționantă: Reîntâlnirea dintre stăpânii bolnavi și animalele lor de companie, pe patul de spital (Galerie FOTO)

Lumea animalelor este pentru noi, oamenii, fascinantă. Unii își găsesc cel mai bun prieten într-un câine sau într-o pisică. Este și povestea din spatele imaginilor din galeria foto de mai sus!

Așa arată dragostea necondiționantă: Reîntâlnirea dintre stăpânii bolnavi și animalele lor de companie, pe patul de spital (Galerie FOTO) Galerie
| boredpanda.com

Lumea animalelor este pentru noi, oamenii, fascinantă. Unii își găsesc cel mai bun prieten într-un câine sau într-o pisică. Este și povestea din spatele imaginilor din galeria foto de mai sus!

Într-un spital din Canada, medicii au permis familiei mai multor bolnavi să aducă în unitatea medicală animalele de companie. Motivul? Starea de spirit și de sănătate se ameliorează imediat ce bolanvii își revăd animăluțele.

Fotografiile sunt mai mult decât grăitoare!

Pur şi simplu adorabil! Un băieţel se aproprie de un pui de căprioară! Ce urmează te va topi... Hahaaa, cum să nu râzi? O focă a câștigat un concurs foto, după ce juriul s-a îndrăgostit de fețele ei haioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x