Antena Căutare

Beatrice Rancea a salvat zeci de câini ai străzii! Interviu special cu jurata show-ului "Ham Talent": "Mai în glumă, mai în serios..."

Beatrice Rancea iubeşte animalele şi recunoaşte că are o relaţie foarte specială cu ele. Jurata show-ului "Ham Talent" a acordat un interviu "fulger" în care vorbeşte despre câinii de care are grijă.

1. Sunteti singura vedeta care a avut curaj sa salveze zeci de caini ai strazii. I-ati luat acasa, i-ati ingrijit. Cati mai aveti acum?

Din pacate au imbatranit si au mai murit din ei. Cel mai batran si totodata primul catel din aceasta pleiada – Pici – a murit anul trecut, la 20 de ani. Lui i s-au datorat toti ceilalti. Insa am iesit de la un spectacol, Pici a fost lovit de o masina chiar in fata mea si nu m-a lasat inima sa nu-l iau acasa, unde aveam o catelusa bolnava, care a si murit ulterior. Dupa aceea am ramas doar cu el, care avea piciorul rupt. Apoi am gasit o catelusa inghetata, plina de motorina. Ultimele trei „achizitii” au fost de la Iasi. Primul dintre ei a fost „Negrutul”. M-a impresionat un catel flamand, ingrozitor de slab, care pleca pe un deal la un tomberon, era batut de caini si revenea flamand si batut. Nu am vazut un caine care sa aiba ochii rosii de foame. Urmatoarele doua au fost din parcul Operei, erau mici si fugariti de hingheri, Titi si Sosi. La Iasi mi-am dus toti cainii batrani, acolo ii pot supraveghea mai bine, iar aici au ramas cei cinci care sunt mai tineri.


2. Cat va costa mancare pentru ei? Le gatiti? Vi s-a intamplat sa stati mai prost cu banii si sa nu aveti ce sa le dati animalutzelor? Care este meniul lor zilnic?


Intretinerea lor ne costa foarte mult si nu pot sa le ofer cat mi-as dori. Mai in gluma, mai in serios, il numim pe sotul meu sponsorul casei pentru ca fara el nu am putea sa ii ingrijim. Iarna gatim cam 100 de l de supa pe zi. I-am obisnuit numai cu hrana gatita. Efortul e mare, majoritatea sunt caini de talie mare. Deparazitatea, vaccinurile ne costa mult. Doamne fereste, daca este vreunul bolnav, este un moment foarte dificil. Am noroc la Iasi cu niste domni doctori care ma ajuta de fiecare data cand am nevoie, de aceea ii si tin pe cei batrani acolo.

3. V-au distrus obiecte din casa scumpe?


Doar doua cateluse – Doruta si Piti - pe care i-am gasit pe sosea, erau micute, ingrozitor de bolnave si le-am gasit exact de 11 iulie, cand e ziua sotului meu. Ele au fost singurele care au ros foarte mult. In rest, nu am avut probleme cu ei. Sunt niste caini foarte cuminti cu toate ca sunt multi si spiritul de haita este foarte puternic. Doctorii se mira cand ii vad cat sunt de linistiti. Exista ierarhii, Pici a fost seful trupei si acum doi masculi isi disputa acest statut – Sabb si Tasi.

Cookie, un cățel matematician, speră să găsească formula pentru marele premiu la „Ham talent”... Un cal dansator, un câine matematician și patru peruși de peste Prut speră să prindă un pește mare la „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x