Antena Căutare

Labradorul Prinţului Harry, un cadou făcut de Ducesa de Cambridge pentru "a-i alunga singurătatea"

Ducesa de Cambridge i-a făcut cadou cumnatului său, Prinţul Harry, un pui de Labrador. Patrupedul a reprezentat cadoul de Crăciun pe care soţia Prinţului William i l-a oferit lui Harry anul trecut, pentru "a-i alunga singurătatea".

Ducesa de Cambridge i-a făcut cadou cumnatului său, Prinţul Harry, un pui de Labrador. Patrupedul a reprezentat cadoul de Crăciun pe care soţia Prinţului William i l-a oferit lui Harry anul trecut, pentru "a-i alunga singurătatea".

Spinee, Labradorul Retriever, i-a cucerit inima Prinţului Harry încă de la început. Puiul a apărut în viaţa fiului Prinţesei Diana într-o perioadă când nu era implicat într-o relaţie oficială, statut care pare să nu se fi schimbat de atunci. De foarte multe ori, Harry a postat pe contul său de Twitter cu patrupedul, spre deliciul internauţilor.

Duminică, câinele a suferit o intervenţie chirurgicală riscantă şi acum se află într-un proces de recuperare, scrie .mediamass.net. În ziua operaţiei, prinţul le-a cerut fanilor săi să se roage pentru sănătatea patrupedului său.

"Pot să vă cer o favoare? Câinele meu, Spinee, are nevoie de rugăciunile voastre", a scris Harry pe Twitter.

Potrivit ultimelor informaţii, câinele se află în prezent în afara oricărui pericol şi va fi prezent la petrecerea de ziua stăpânului său, Prinţul Harry fiind născut pe 15 septembrie.

În curând, Antena 1 va difuza show-ul Ham Talent, dedicat iubitorilor de animale! Click aici să afli mai multe!

Diana Munteanu, membră a juriului emisiunii „Ham talent”, vorbește despre perioada când era școlăriță... Nu știai că există aceste rase de câini! Poți să ghicești ce erau părinții lor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x