Antena Căutare

Porcușorul care a cucerit internetul. Cel mai răsfățat animăluț din lume are zeci de mii de urmăritori şi se plimbă în cele mai exotice locaţii din lume. ATENŢIE, imagini adorabile!!!

Toată lumea îl admiră, este cel mai răsfăţat animălut şi duce o viaţă cum şi-ar dori foarte multe persoane! Haideţi să-l cunoaştem pe cel care a reuşit să cucerească Internetul!

Toată lumea îl admiră, este cel mai răsfăţat animălut şi duce o viaţă cum şi-ar dori foarte multe persoane! Haideţi să-l cunoaştem pe cel care a reuşit să cucerească Internetul!

Christopher are 23.000 de urmăritori pe Instagram pentru care postează zilnic imagini şi filmuleţe care mai de care mai simpatice. Porcuşorul este extrem de răsfăţat de stăpânii săi care îl plimbă în cele mai exotice locaţii şi cele mai de fita restaurante din lume.

Stăpânul și-a aruncat câinele în canal și l-a lăsat să moară! După o lună s-a întâmplat ceva complet neașteptat... Un tânăr a observat că seară de seară îi dispare covorașul din curte, așa că a pus o cameră de supraveghere să prindă vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x