Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. Când începe cel mai nou proiect de cooking

Duminică, 29 august, de la ora 14:00, cel mai nou proiect de cooking, Hello Chef, revine la Antena 1 cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, alături de gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, va fi tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija, dar şi o vedetă.

Roxana Blenche

Antena 1/ Hello Chef

Împreună, aceştia vor veni în întâmpinarea telespectatorilor cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă.

„M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru, care a fost lider de piaţă, aşa că profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale! Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant! Vă aşteptăm şi în acest sezon, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat chef Roxana Blenche.

Citește și: Hello Chef, episodul 6. Rețetă de ceafă de porc aromatizată, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume

Duminică, 29 august, de la 14:00, Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon

Începând din acest sezon, tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija se va alătura proiectului Hello Chef. Vicecampioană naţională la atletism, campioană naţională şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting şi tehnician nutriţionist, Iuliana Dabija vine să împărtăşească sfaturi din propria sa experienţă pentru un stil de viaţă sănătos. „Mă bucur foarte tare că fac parte din echipa Hello Chef, un show de cooking ce a adus o componentă nouă pe piaţă. Mai exact, oamenii care ne urmăresc pot afla, pe lângă reţete dintre cele mai diverse şi tot felul de informaţii pentru un stil de viaţă cât mai sănătos!”, a declarat Iuliana Dabija.

Citește și: Hello Chef, episodul 7. Rețeta de piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi tehnicianul nutriţionist Iuliana Dabija vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare Cream, Nicole Cherry, Adda, Cornel Ilie, Alina Puşcaş, Mirela Vaida, Irina Baiant, Maria Popovici, Oana Moşneagu şi mulţi alţii.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri