Antena Căutare

Hello Chef, sezon 3, episod 4. Rețeta pentru ravioli cu sos de brânză à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare

Hello Chef continuă cu sezon 3, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

colaj hello chef cu daniel buzdugan Galerie
Hello Chef îl aduce în bucătărie pe Daniel Buzdugan | Antena 1

Chef Roxana Blenche a fost din nou maestru în bucătărie într-un nou episod Hello Chef. În ediția sezonului 3, din 20 martie 2022, l-a avut alături de ea pe Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și nu numai, de la noi.

Daniel Buzdugan, vedeta specială care vorbește pe limba Chef-ului Blenche, în episodul 5, sezon 3, al show-ului "Hello Chef"

Dacă ai și tu nevoie de inspirație și ești în căutarea unor produse de calitate, la prețuri mici, nu ezita să intri pe Kaufland.ro. Te poți bucura de cele mai noi și variate oferte, iar de la Hello Chef poți găsi inspirația necesară pentru prepararea unor super-feluri.

Alături de Roxana Blenche și de invitații ei speciali din fiecare ediție, a fost prezentă Carmen Brumă, care a asistat din spate la tot procesul de preparare a mâncărurilor. Ea s-a asigurat că atât invitații, cât și publicul au parte de informații utile și corecte cu privire la beneficiile ingredientelor folosite, dar nu s-a sfiit să mai arunce și câte o provocare sau mustrare, după caz.

Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai întâi startul jocului. Daniel Buzdugan nu a avut voie să spună „brânză”, iar Chef Roxana Blenche, pe de altă parte, n-a avut voie să spună „ouă”.

S-au distrat ei ce s-au distrat cu Buzdugan pus pe glume, dar au și muncit ceva în bucătărie.

Mai cu o glumă, mai cu o pastă amestecată, în final, Buzdugan s-a luat la vorbă și a pronunțat cuvântul interzis până când a grețit de suficiente ori cât să-i fie înecat telefonul în sucul gelatinos de portocale.

În schimb, degustarea preparatului i-a compensat supărarea.

Rețeta pentru ravioli cu sos de brânză à la Chef Roxana Blenche. Ingrediente și mod de preparare:

Ingrediente necesare pentru rețeta de ravioli cu sos de brânză à la Chef Roxana Blenche:

- făină 500g

- 4 ouă

- smântână lichidă 300ml

- blue cheese 70 g

- camembert 70 g

- roquefort 70 g

- cheddar 70 g

- sare

- piper

Și pentru că după masă merge bine și un desert, Chef Blenche i-a propus lui Daniel un desert franțuzesc, denumit Clafoutis.

Rețeta pentru acest desert constă în:

- gutui 1 kg

- unt 100g

- sare

- un baton de vanilie

-zahăr 100g

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 13:30, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x