În noul episod de duminică, din data de 26 martie, invitatul special a fost designerul vestimentar Zarug, care a ajutat la prepararea a două rețete simple și delicioase, specifice bucătăriei vietnameze, și anume supa Pho Bo și desertul Che Troi Nuoc.
Hello Chef, episod 7. Zarug, Carmen Brumă și Roxana Blenche au gătit supa Pho Bo. Care sunt ingredientele
Supa Pho Bo este una dintre cele mai populare din Vietnam, fiind inspirată după rețeta de supă franțuzească din oase de vită. Pentru modul de preparare, urmărește video.
Ingrediente rețetă Pho Bo
- 1 kg oase de vită
- 50 ml sos de pește
- 300 g ceapă albă
- 1 rădăcină ghimbir
- 200 g tăiței lați din orez
- 200 g mușchi de vită
- 2 morcovi
- coriandru proaspăt
- germeni de fasole
- ardei iute roșu
- anason stelat
- cuișoare
Hello Chef sezon 5. De ce ai nevoie pentru desertul Che Troi Nuoc
Pentru desert, cei trei au pregătit Che Troi Nuoc, o rețetă super simplu de făcut. Pentru modul de preparare, vezi video.
Ingrediente rețetă Che Troi Nuoc
- 300 g făină de orez
- lapte de cocos cremă
- 100 g zahăr de palmier
- 50 g ghimbir
- 1 mango
- 2 fructul pasiunii
- 10 g mentă
- 100 g zahăr pudră
- 100 g unt
Detalii despre sezonul 5 Hello Chef
Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.
Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!
Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.
Chef Roxana Blenche, dezvăluie: „În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.
Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.
Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina! Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".