Antena Căutare

Adriana Ivan prepară un desert cu măr, nucă și migdale

Concurenta din echipa roșie te învață să faci un desert incredibil de gustos și de ușor de făcut.

Ingrediente

  • - migdale 50 g
  • - nuca 50 g
  • - sos ciocolata 30 g
  • - sirop curacao 30 ml
  • - 2 mere
  • - amidon 30 g
  • - 40 g galbenus
  • - zahar vanilat
  • - zahar 100 g
  • - 200 g frisca vegetala

Mod de preparare

Concurenta din echipa roșie te învață să faci un desert incredibil de gustos și de ușor de făcut.

Articolul continuă după reclamă

Se curata merele de coaja si de seminte, se dau prin galbenus amestecat cu amidon, apoi in mijlocul marului se pun migdalele, dupa care se da la cuptor la 180 de grade, pentru aproximativ 20-30 de min (in functie de dimensiunea marului).

Separat se face din restul de galbenus amestecat cu zahar o crema sabayon, dupa care se bate si frisca cu zaharul vanilat. Ulterior, cele doua se amesteca usor si se adauga sirop de curacao, iar in sosul de ciocolata se adauga nuca pisata.

Nu o să ți se mai taie maioneza! Află rețeta PERFECTĂ pentru sosurile tale preferate!... Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

NBA Exclusiv Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x