Ingrediente
- - migdale 50 g
- - nuca 50 g
- - sos ciocolata 30 g
- - sirop curacao 30 ml
- - 2 mere
- - amidon 30 g
- - 40 g galbenus
- - zahar vanilat
- - zahar 100 g
- - 200 g frisca vegetala
Mod de preparare
Concurenta din echipa roșie te învață să faci un desert incredibil de gustos și de ușor de făcut.
Se curata merele de coaja si de seminte, se dau prin galbenus amestecat cu amidon, apoi in mijlocul marului se pun migdalele, dupa care se da la cuptor la 180 de grade, pentru aproximativ 20-30 de min (in functie de dimensiunea marului).
Separat se face din restul de galbenus amestecat cu zahar o crema sabayon, dupa care se bate si frisca cu zaharul vanilat. Ulterior, cele doua se amesteca usor si se adauga sirop de curacao, iar in sosul de ciocolata se adauga nuca pisata.
Nu o să ți se mai taie maioneza! Află rețeta PERFECTĂ pentru sosurile tale preferate!... Jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, impresionați de preparatul Mariei...