- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- 2 linguri de unt sărat
- 1/4 ceașcă de zahăr brun
- 1 ou mare
- 1/4 linguriță de extract de vanilie
- 2 linguri de cacao
- 1/4 ceașcă de făină
- 1 praf de praf de copt
- 1 praf de sare
- 3 linguri de bucăți de ciocolată
- Pentru un plus de savoare puteți adăuga la final o cupă de înghețată (vanilie, frișcă, ciocolată, caramel) și puteți presăra bucăți de ciocolată deasupra
Mod de preparare
Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu! Rețeta de brioșă la cană este ceea ce vă trebuie. Nu uitați să adăugați o cupă de înghețată deasupra pentru un plus de savoare!
Puneți untul și zahărul într-o cană mai mare timp de 45 de secunde în cuptorul cu microunde, pe putere mare. După ce scoateți cana din cuptor amestecați conținutul cu o furculiță. Adăugați oul și extractul de vanilie apoi cacao și amestecați. Adăugați făina, praful de copt, sarea și amestecați până se omogenizează conținutul. Adăugați la final și ciocolata.
Setați cuptorul la jumătate din putere și puneți cana la copt pentru 1:50 / 2:30 (timpul variază în funcție de puterea cuptorului).
Se servește cald, acoperit cu înghețată și sos de ciocolată sau caramel după preferințe.
Poftă bună!
Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume... Desert tomnatic! Un cheesecake cu dovleac ideal pentru zilele mohorâte!...