Antena Căutare

Atențiune, DEȘTEPTAREA! Concurenții au parte de o trezire cu ecou militar și o probă contra cronometru!

După o seară relaxantă și amuzantă în jacuzzi, a venit vremea să revenim cu picioarele în Iad. Concurenții au astăzi parte de o trezire triumfală, fiind invitați în sunet de tobe pe terasă pentru a face înviorarea în stil militar

După o seară relaxantă și amuzantă în jacuzzi, a venit vremea să revenim cu picioarele în Iad. Concurenții au astăzi parte de o trezire triumfală, fiind invitați în sunet de tobe pe terasă pentru a face înviorarea în stil militar.

După ce au obosit bine, concurenții sunt invitați rapid în bucătărie unde au parte de un moment impresionant. Garda Națională face un exercițiu de mânuire a armei și le demonstrează cât de disciplinați, organizați și preciși pot fi.

Emoționați până la lacrimi, concurenții au apreciat momentul Regimentului 30 Gardă “Mihai Viteazul. Cei trei Chefi le mărturisesc faptul că în această seară ei vor fi invitați în Restaurantul Hell's Kitchen.

Prima probă la care cei 18 trebuie să facă față astăzi este una contra cronometru. Ei au de curățat perfect legume și pește în nu mai mult de 15 minute pentru a beneficia de un avantaj la următoarea probă.

Cei care reușesc să obțină avantajul sunt băieții, ce vor beneficia de ajutorul ustensilelor de bucătărie pentru proba următoare.

Lui Frankie îi va reveni aparatul de făcut paste, Raul blenderul, Gabi va avea mojarul, Ciprian ciocanul de carne, Florin ia făcălețul, Michael va fi ajutat de steamer, lui Tudor îi revine forma de silicon, Paul are mixerul și Micky mașina de tocat carne.

Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii lui de jurizare... CU și FĂRĂ USTENSILE! O probă cu tensiune maximă și preparate inventive!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x