Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii lui de jurizare

După ani de zile de când fac echipă, cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au ajuns să se cunoască foarte bine și să facă mereu glume unul pe seama celuilalt. În ediția de azi a emisiunii de la Antena 1, de la 20.30, chef Florin Dumitrescu reușește să se răzbune pe ceilalți doi colegi ai săi de jurizare și îi face să mănânce un preparat care conține condimente pe care nici chef Bontea, nici chef Scărlătescu nu le tolerează

După ani de zile de când fac echipă, cei trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” au ajuns să se cunoască foarte bine și să facă mereu glume unul pe seama celuilalt. În ediția de azi a emisiunii de la Antena 1, de la 20.30, chef Florin Dumitrescu reușește să se răzbune pe ceilalți doi colegi ai săi de jurizare și îi face să mănânce un preparat care conține condimente pe care nici chef Bontea, nici chef Scărlătescu nu le tolerează.

Așa se face că în timpul jurizării, chef Dumitrescu este primul care va gusta dintr-un preparat și îi va induce in eroare pe colegii săi. ”Mă mai trimiteți primul?”, îi întreabă acesta râzând pe chef Bontea și pe chef Scărlătescu. ”V-am așteptat patru ani pentru chestia asta. Colegii mei mi-au copt-o patru ani la rând, tot ce a fost mai iute mi-au dat să gust zicându-mi că e dulce”, mai spune acesta, stârnind hohote de râs. Despre ce preparat este vorba și cum reacționează cei doi chefi, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.30, la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Tudor Gabriel vrea să facă o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc... Atențiune, DEȘTEPTAREA! Concurenții au parte de o trezire cu ecou militar și o probă contra cronometru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x