Antena Căutare

Florina Pop, fostă pugilistă pasionată de bucătărie. Concurenta Iadului bucătarilor boxează acum printre preparate

Florina a absolvit Facultatea de Agricultură, are un master în Dezvoltare Rurală şi în prezent urmează studii de doctorat

Florina a absolvit Facultatea de Agricultură, are un master în Dezvoltare Rurală şi în prezent urmează studii de doctorat.

Gătitul este marea să pasiune, pe care a moştenit-o de la părinţi, ambii obişnuind să gătească bine şi foarte des. Îşi aminteşte că în copilărie nu le lipseau de la masă mâncarea proaspătă şi dulciurile.

“De mic copil am cochetat cu bucătăria şi cel mai mult am învăţat de la mama. La nunta fratelui meu, eu m-am ocupat de toate platourile reci şi de prăjiturile pentru invitaţi, o muncă titanică, dar extrem de satisfăcătoare”, spune ea.

Citește continuarea AICI

POVEȘTILE HK: Pâinea și berea, cele mai importante alimente din meniul egiptenilor. Află istoria preparatelor lor!... Tudor Gabriel, concurent Hell's Kitchen: “Aş putea folosi propria experienţă să îi ajut pe alţii să se vindece de depend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x