Antena Căutare

Juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” de la Antena 1, Chef Cătălin Scărlătescu e scafandru de ocazie

Pasionat de mare și de tot ce are legătură cu aceasta, chef Cătălin Scărlătescu de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a acceptat provocarea unor prieteni buni de-ai săi de a face pentru prima oară în viață scufundări.

Pasionat de mare și de tot ce are legătură cu aceasta, chef Cătălin Scărlătescu de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a acceptat provocarea unor prieteni buni de-ai săi de a face pentru prima oară în viață scufundări.

Echipat corespunzător și însoțit de o echipă Observator care a filmat totul, juratul de la Antena 1 s-a aventurat în Marea Neagră, în căutare de scoici. Pentru că gătește cu mare plăcere scoici proaspete, cunoscutul chef s-a gândit să și le procure singur, direct de la sursă. ” Această scufundare a fost o premieră pentru mine, deși am prieteni care cu asta se ocupă și în toți anii ăștia mi-au tot zis să merg cu ei. N-am găsit noi multe scoici, dar am salutat câțiva crabi și pești. Nu e deloc ușor să faci scufundări, mai ales că presupune foarte mult efort”, recunoaște chef Scărlătescu.

Chiar dacă juratul și prietenii săi nu au avut parte de o captură pe care chef-ul să o gătească imediat, și-au propus să mai încerce. ”Promit să mai merg cu ei, mai ales că instructorul m-a lăudat. Am prins curaj, așa că data viitoare facem și o masă la malul mării cu scoici proaspete”, mai spune cunoscutul bucătar.

Vrei să slăbești? Chef Florin Scărlătescu te învață să prepari salata care te scapă de 15 kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x