Antena Căutare

Michael Pascale de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, recomandat de New York Times

Michael Pascale, unul dintre concurenţii din acest sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, a fost recomandat de prestigioasa publicaţie New York Times. Numele său şi al restaurantului din Franţa unde a lucrat ca chef se regăsesc pe o listă a celor mai interesante locuri din Europa întocmită de ziarul american.

Michael Pascale, unul dintre concurenţii din acest sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, a fost recomandat de prestigioasa publicaţie New York Times. Numele său şi al restaurantului din Franţa unde a lucrat ca chef se regăsesc pe o listă a celor mai interesante locuri din Europa întocmită de ziarul american.

Aşa se face că bucătarul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” apare în articolul intitulat ”Comori ascunse ale Europei”, ca recomandare gastronomică. Articolul din New York Times îi sfătuieşte pe cei care ajung la Paris să nu rateze o masă la bistro-ul Pouic Pouic, acolo unde se pot răsfăţa cu preparate precum terrine de foie gras, paste nero si seppia cu scoici, omlete variate sau vită, toate semnate de chef Michael Pascale. Ziarul american mai precizează că oricine vine să mănânce acolo îl poate vedea pe tânărul chef de origine română în acţiune, pentru că bucătăria la vedere permite oricui sa vadă cum iau naştere cele mai rafinate gusturi.

Michael a început să gătească din copilărie împreună cu mama sa. A urmat cursuri de specializare în gastronomie franţuzească atunci când s-a stabilit în Franţa. În 1994 a plecat împreună cu părinţii lui. Tătăl este rugbyst şi mama gimnastă. Mai are o soră, Cristina, în vârstă de 29 de ani. S-a mutat cu părinţii în Normandia prima dată şi apoi au început să se mute întâi în sudul Franţei, apoi în Anglia, apoi în Alpi, apoi la Paris. Mama locuieşte în prezent în Normandia, unde predă gimnastică ritmică şi tatal este în Alpi, unde lucrează ca inginer, în vreme de sora lui Michael este profesoară de înot în Franţa. Părinţii sunt divorţaţi, au divorţat la doi ani după ce au plecat din România, iar după divorţ Michael a rămas cu tatăl lui şi sora lui cu mama.

La 15 ani, Michael a urmat o şcoală de contabilitate, dar s-a lăsat de ea pentru că nu i se potrivea. A ajuns la Saint Tropez ca ajutor de bucătar. Apoi a încercat să ajungă bucătar, însă şi-a dat seama că în Franţa fără studii nu va reuşi să facă nimic. Aşa că s-a întors în Normandia şi şi-a luat diploma de bucătar. A început apoi să lucreze ca chef de partie timp de un an şi jumătate. e trei ani ş jumăate lucreazăca chef. S-a hotărât să se întoarcă în România să încerce şi aici o carieră în domeniu. A avansat foarte repede în Franţa şi a ajuns destul de departe pentru vârsta lui. Visul lui este să aibă restaurantul propriu, în care să servească mâncare sănătoasă.

Articolul continuă după reclamă

Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este în fiecare luni şi marţi de la 20.30, la Antena 1.

Regim de armată la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul” intră în bucătărie... Tudor Gabriel vrea să facă o fundație pentru a-i ajuta pe cei dependenți de jocurile de noroc...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x