Antena Căutare

De la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” SCAPĂ CINE POATE! Cel mai tare restaurant își deschide portile pe 22 septembrie!

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

În această toamnă la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent: “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Luni și marți telespectatorii Antena 1 se vor întâlni cu cei trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, care sunt pregătiți să dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare.

Restaurantul Hell’s Kitchen ofera clientilor sai preparate alese garnisite cu multa adrenalina si asta pentru ca au ocazia de a vedea cese intampa in bucatarie, ritmul si presiunea la care sunt supusi concurentii pentru ca mancarea servita sa fie la cele mai inalte standard.

Așadar, luni 22 septembrie de la ora 20:20 se deschid porțile Iadului Bucătarilor, de unde, după cum garantează cei trei jurați, scapă cine poate!

Shaorma DIETETICĂ, cel mai sănătos aliment fast-food... CINCI lucruri pe care NU LE ȘTIAI despre Sorin Bontea! Oltean, moldovean sau bucureștean?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x