Antena Căutare

Spanacul e un aliment minune! Chef Cătălin Scărlătescu te învaţă cum să pregăteşti o reţetă delicioasă şi sănătoasă

Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.

Spanacul este o minune a naturii atunci când vine vorba de sănătatea noastră, aşa că primăvara este bine să-l consumi cât mai des posibil. Şi nu gătit, ci crud, în salate.

Nu o să faceţi muşchi de Popeye, dar veţi avea în farfurie o foarte bună sursă de fier şi vitamina K.

Vitamina K este o sursă importantă în creşterea oaselor. În afară de aceasta, spanacul are tot complexul de vitamine A, C, enzime şi fitonutrienţi.

Consumul de spanac proaspăt duce la ameliorarea unor afecţiuni precum: hipertensiunea arterială, tusea, avitaminoza, rahitismul, acneea şi anemia. Tot spanacul este plin de antioxidanţi, este activator al secreţiilor pancreatice şi previne cancerul.

Este bine să fie mâncat crud pentru că este plin de vitamine, minerale, antioxidanţi. Doar că nu toată lumea ştie să-l gătească. Invitat la Observator Special, Chef Cătălin Scărlătescu se pune pe treabă...

Orice mamă își apără puiul! Rebeca, reacție violentă la adresa unei alte colege de echipă din pricina fiului său, Paul... O dependență care l-a costat 1.000.000 de euro! Tudor Gabriel, concurentul Hell's Kitchen, s-a luptat pentru a se salva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x