Antena Căutare

”Am părăsit apartamentul, traiul si m-am mutat. Un sat cu zece locuitori!” Lecție impresionantă de viață, prezentată de Mircea Radu

Lecție impresionantă de viață, prezentată de Mircea Radu, prezentatorul de la „Ie, Românie!”. Se pare că după ce a colindat atâtea sate prin țară pentru a descoperi cele mai frumoase reprezentante din regiunile țării, vedeta TV a prins drag de viața de la țară.

Lecție impresionantă de viață, prezentată de Mircea Radu, prezentatorul de la „Ie, Românie!”. Se pare că după ce a colindat atâtea sate prin țară pentru a descoperi cele mai frumoase reprezentante din regiunile țării, vedeta TV a prins drag de viața de la țară.

De curând, Mircea Radu a promovat un clip video pe contul sau de Facebook. Protagonistă e o tânără din Suedia care explică decizia mutării sale de la oraș la sat. De ce? Pentru o viață mai relaxată, liniștită și fără stres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am părăsit apartamentul, școala și traiul pe care-l aveam în Göteborg și m-am mutat în Grundtjärn, un sat cu zece locuitori. Începeam o nouă viață la care habar n-aveam dacă mă puteam adapta…. De cinci ani locuiesc aici. Nu am regretat nicio secundă pasul făcut. Am natura la ușa casei, pajiști cu flori și cerul înstelat deasupra. Sunt liberă. Trăiesc cu-adevărat”, mărturisește tânăra, cea a cărei viață e prezentată în clip. Mircea Radu s-a declarat empatic cu decizia ei și a scris pe Facebook că remarcă o migrație din mediul citadin în cel rural.

„O cred și chiar o înțeleg pe curajoasa și puternica Jonna Jinton. De altfel, remarc și la noi un curent, timid dar evident, de migrație inversă, de la oraș la sat”, a scris Mircea Radu pe Facebook, promovând si el ideea tinerei.

În Oltenia, la filmările pentru "Ie, Românie": Mircea Radu și Nicolai Tand au mâncat pentru prima dată sarmale... Diseară, de la ora 20.00, la "Ie, Românie" - Jean de la Craiova, “terorizat” de cățeii din satele oltenești: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x