Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

În episodul 14 de iMai mult umor, Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin, se întâlnește în culise, în semifinala iUmor sezonul 12, cu magicianul Verdini.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În episodul 14 de iMai mult umor, Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin, se întâlnește în culise, în semifinala iUmor sezonul 12, cu magicianul Verdini. | Antena 1

Vadim Tudor îl invită la el în birou pe magicianul Verdini. Vadim a povestit că magicianul chiar a donat pentru partidul lui atunci când s-au întâlnit în audiții și i-a făcut o mare bucurie.

Între timp, Vadim Tudor pregătise o serie de întrebări pentru Verdini, dar înainte să înceapă, magicianul l-a surprins cu flacăra imensă de la o brichetă pe care o avea în mână.

Vadim s-a sperit cumplit și a cerut ajutorul asistentei lui.

Vadim Tudor se pregătea pentru o ședință de partid

“Adu glicerina că m-a luat cu palpitații. (…) Ai terminat la Hogwarts?”, l-a întrebat Vadim pe Verdini.

Verdini a spus că e autodidact și a învățat mai mult singur toate trucurile pe care le știe, iar Vadim i-a zis că Harry Potter înseamnă că e un mincinos și nu e la fel de bun ca el.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 12. Vadim Tudor o cere de soție pe Anisia Gafton. Ce s-a întâmplat în biroul său

“Ce ai face dacă ai avea 4 mâini?”, l-a întrebat Vadim pe magician.

“Dacă aș avea patru mâini aș face să apară mai mulți porumbei în același timp probabil și aș face mult mai multe magii în același timp”, a zis Verdini.

Cei doi au încheiat discuția în birou, iar Vadim a plecat în culise și s-a întâlnit cu o colegă de-a sa pe care a invitat-o la ședința de partid.

La final, Vadim a vorbit cu Mariana căreia i-a zis că a pregătit un discurs pentru ședința de partid care urma să aibă loc în birou și la care urmau să participe mai mulți membrii. Vadim i-a cerut Marianei să îi aducă servieta, dar ea a zis că aceasta lipsește pentru că nu i-a adus-o Marian.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 13 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x