Antena Căutare

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

În episodul 15 și ultimul de iMai mult umor, în sezonul 3, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, s-a bucurat de finala iUmor alături de concurenții care l-au ajutat cu alegerile în partidul său.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În episodul 15 și ultimul de iMai mult umor, în sezonul 3, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, s-a bucurat de finala iUmor alături de concurenții care l-au ajutat cu alegerile în partidul său. | Antena 1

Vadim Tudor a organizat alegeri pentru președenția partidului său în care membrii trebuiau să voteze. Membrii partidului sunt toți cei care lucrează în studioul iUmor și trebuie să își depună voturile la urnă.

Pentru că Marian nu l-a ajutat, Vadim a făcut rost de o pungă pe care a folosit-o pe post de urnă. Cât timp membrii partidului au votat, el a vorbit în biroul său cu Vlad Barbu.

Vadim Tudor îl prinde pe Vlad Barbu cu tema nefăcută

“Dacă nu mă înșel, măi copilule, tu ai avut o temă pentru astăzi”, i-a zis Vadim Tudor lui Vlad.

Din păcate, Vlad Barbu nu își mai amintea nimic. Vadim Tudor i-a amintit că îl pusese să semneze o adeziune, iar concurentul iUmor nu știa ce e aia o adeziune. Astăzi el trebuie să spună definiția cuvântului adeziune.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

“Deci nu ai avut niciun fel de străbatere”, i-a zis Vadim Tudor concurentului iUmor.

“Am crezut că pot să improvizez”, a zis Vlad.

“Ai avut memorie de peștișor de aur (…) și ai uitat”, i-a spus Vadim Tudor concurentului iUmor.

Vadim Tudor l-a rugat să scoată telefonul și să caute într-un dicționar online definiția cuvântului adeziune.

“Am găsit. Concreșterea a două organe de natură diferită”, i-a zis Vlad lui Vadim Tudor.

Vadim Tudor nu era mulțumit cu acest răspuns și i-a zis să mai caute și alte înțelesuri, până când îl va găsi pe cel bun.

Vadim Tudor i-a spus că e o rușine pentru acest partid și l-a dat afară pe Vlad Barbu.

Despre iMai Mult Umor, disponibil integral pe AntenaPlay

Misiunea personajului Vadim Tudor este de a crește ”partidul” proaspăt înființat chiar în backstage-ul emisiunii iUmor. De-a lungul noului sezon iMai mult umor, Vadim stă de vorbă cu invitații speciali și concurenții noului sezon iUmor, pentru a descoperi membrii ideali de ”partid”, iar pe cei mai străluciți sau pe care Vadim îi consideră folositori ”partidului”, îi invită să semneze adeziunea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

Vadim Tudor se pregătește și pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar pentru asta își caută o primă doamnă printre concurentele sezonului 12 iUmor. La un moment dat, Vadim Tudor își găsește aleasa, astfel că în acest sezon iMai mult umor are loc o cerere în căsătorie și un sărut neașteptat!

De-a lungul noului sezon iMai mult Umor, personajul Vadim Tudor are parte de tot felul de obstacole și provocări în backstage-ul emisiunii iUmor, de la faptul că bănuiește că ”Serviciile Secrete” vor să îi pună bețe în roate și să îi boicoteze emisiunea și până la convingerea că există spioni infiltrați în platoul iUmor, care au montat microfoane și camere în ”partidul” său, pentru că vor să îi facă rău.

Vlad Drăgulin s-a pregătit intens pentru acest personaj, pentru a aduce în fața telespectatorilor o impersonare cât mai amplă a lui Vadim Tudor, de la discurs, postură, voce și până la crizele de nervi reprezentative personajului, care își fac și ele simțită prezența în fiecare episod al show-ului, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Vizionează integral episodul 15 din iMai mult umor pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x