Antena Căutare

Ai carte, n-ai parte de liniște. Roby Roberto și Daniela ajung într-o... librărie!

O întâlnire în patru se transformă într-un adevărat dezastru atunci când unul dintre protagoniști este băiatul de cartier, Roby Roberto

O întâlnire în patru se transformă într-un adevărat dezastru atunci când unul dintre protagoniști este băiatul de cartier, Roby Roberto.

Fiecare moment petrecut alături de jumătatea sa e o adevărată provocare pentru Daniela. Fata cu Bacalaureatul luat și pasionată de cărți reușește să-l convingă pe Roby, dar și pe Malone și Gina să intre într-o librărie. Cărțile au un impact șocant asupra celor trei, Gina, blonda venită din Italia, leșinând în momentul în care pășește în magazin.

Dubai, Dubai... Andrei Versace dă ora exactă la barosăneală de la kilometrul zero al fițelor mondiale!... Sfaturi utile. Cum să-ți convingi părinții să te lase la... „Untold”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x