Antena Căutare

Declaraţiile lui Gigi Becali de după meciurile Stelei! Indiferent de rezultat, un lucru e sigur: Dumnezeu e de vină!

Gigi Becali a fost pus, în această seară, în trei situaţii diferite: cum ar reacţiona dacă Steaua ar câştiga, ar pierde sau ar egala

Gigi Becali a fost pus, în această seară, în trei situaţii diferite: cum ar reacţiona dacă Steaua ar câştiga, ar pierde sau ar egala

Indiferent de rezultatul obţinut de echipa latifundiarului din Pipera, Dumnezeu este omniprezent, iar Gigi nu ratează nicio ocazie pentru a aminti asta.

Să luăm prima situaţie, una fericită: Steaua a câştigat! “Toată repriza a doua am stat cu mătăniile. Tot stadionul m-a văzut. Cum să am înfrângeri? Dacă Dumnezeu vrea să înving, o să înving, asta e clar, m-ai înţeles?”.

Cea de-a doua situaţie este cea în care echipa lui Becali pierde partidă. Cum reacţionează latifundiarul?

“Dumnezeu te mai şi încearcă, da? Eu am stat toată repriză a doua cu “Doamne, miluieşte-mă!”, dar până la urmă am zis “Facă-se voia ta”, da? Dumnezeu m-a încercat, să nu devin făţarnic, m-ai înţeles? El îţi dă şi încercare în viaţă”.

Ultima situaţie este cea în care Steaua egalează. Ce are de zis Gigi Becali? “Dacă stau bine să mă gândesc, pe Dumnezeu nu l-a interesat azi de fotbal, m-ai înţeles? L-a durut în fund, nu a avut chef de meci”.

Lumy Nitsa și Lica, oprite în trafic de un polițist din Botoșani! Cum scăpa doamnele şi cowboy-ul de omul legii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x