Antena Căutare

Andi o demască pe Hannelore! Concurenta primește cea mai dură lovitură. Mesajul de adio al ispitei a doborât-o

Hannelore și Bogdan se pregătesc să stea față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

Hannelore și Bogdan se pregătesc să stea față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

Înainte de întâlnirea cu cel alături de care a venit în Thailanda, la nouă kilometri unul de altul, Hannelore a fost confruntată cu gesturile pe care de-a lungul timpului le-a făcut faţă de Andi. Confruntarea a avut loc chiar în fața ispitei, care a demascat-o pe Hannelore.

Aflată într-o continuă negare, fără să vrea să divulge continutul mesajului secret pe care i l-a trimis lui Andi și în care scria: "Ai răbdare. Nu m-ai pierdut", fără să recunoască atracția sexuală față de el, dar și sentimentele pe care le nutrește, Hanne a primit lovitura din partea lui Andi.

Ispita, care de departe a primit mai mult decât prietenie din partea lui Hannelore, a mărturisit că nu-i înțelege atitudinea de negare, iar la plecare i-a spus doar trei cuvinte, de despărțire: "Casă de piatră!"

Mirela şi Ionuţ au revenit în camera în care şi-au început aventura pe insulă! "Uite o inimoară pentru tine. Falsă!... Bogdan face o declaraţie surprinzătoare, înainte de Bonfire: "Maria m-a făcut să mă simt bărbat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x