Antena Căutare

Ce mai face și cum arată Costas de la „Insula iubirii”, partenerul Geaninei

Costas a fost unul dintre cei mai surprinzători și controversați concurenți din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”. Cum arată acesta acum și ce schimbare au observat urmăritorii?

Geanina Obreja și Costas de la „Insula iubirii” Galerie
Fostul concurent de la „Insula iubirii” este la fel de atent la modul în care arată | Antena 1

În sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”, Costas și Geanina au decis să meargă în Thailanda pentru a da cel mai fierbinte test al dragostei și al fidelității.

Tensiunile au început să apară încă de pe aeroport și s-au amplificat considerabil după primele zile eptrecute separat, în compania ispitelor.

Ce mai face Costas din sezonul 5 „Insula iubirii”

Costas a părut că se bucură din plin de prezențele feminine din jurul său, dar tânăra care i-a atras cel mai mult atenția a fost Nicoleta! Acesta a îndrăgit-o atât de mult încât i-a mărturisit că ar iubi-o chiar și dacă ar avea un copil.

Rănită și trădată, Geanina Obregia și-a găsit consolarea fie în prezența lui Andi, fie în cea a lui George. Concurenta din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” a părut că nu este suficient de matură pentru a avea o relație stabilă și asumată, lucru reproșat chiar de ispitele masculine.

Citește și: Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit

După emisiune, cei doi concurenți au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite, dar nu a durat mult și se pare că destinul i-a adus din nou împreună.

Costas și Geanina la Insula iubirii

Costas și Geanina la „Insula iubirii”

Geanina Obreja i-a surprins pe toți atunci când a a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care poartă un inel de logodnă. Cei doi s-au căsătorit și au devenit părinții unui băiețel.

Citește și: Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

Dacă Geanina Obreja s-a transformat total, mai ales după intervențiile estetice la care a apelat, în privința lui Costas nu putem spune același lucru. Fostul concurent de la „Insula iubirii” este la fel de atent la modul în care arată și nu „chiulește” de la orele de fitness. Acest lucru se vede din plin în modul în care arată.

Cei care îl urmăresc pe Facebook sau Instagram pot observa, în ultimele poze postate de acesta, bicepșii proeminenți și pătrățelele de pe abdomen.

Un detaliu observat de mulți dintre urmăritorii săi este faptul că bărbatul este mai mult decât mândru de familia sa și nu ratează vreo ocazie să se fotografieze alături de Geanina, soția sa, și alături de fiul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit... Îți amintești de Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula iubirii”? Ce face și cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x