Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Iustina, după toate „peripețiile” de la Insula Iubirii. Reacția complet neașteptată a Biancăi Giurcă

Iustina Loghin și-a luat prin surprindere urmăritorii atunci când a transmis un mesaj neașteptat despre comportamentul său la Insula Iubirii sezonul 8. Chiar și Bianca Giurcă, fostă concurentă, a reacționat.

Galerie
Descoperă ce mesaj a transmis Bianca Giurcă pentru Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Iustina Loghin este extrem de activă în mediul online și își surprinde urmăritorii cu numeroase fotografii, imagini și reacții după fiecare episod difuzat al emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Recent, concurenta a publicat ceva neașteptat pe contul său și chiar și Bianca Giurcă, fostă concurentă la Insula Iubirii, a reacțioant și i-a transmis un mesaj surprinzător. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ce mesaj a transmis Iustina, după toate „peripețiile” de la Insula Iubirii sezonul 8. Reacția complet neașteptată a Biancăi Giurcă, fostă concurentă

Nu mai este o noutate faptul că Iustina Loghin este una dintre cele mai apreciate și controversate concurente de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra i-a uimit pe mulți cu stilul său complet lipsit de inihibiții de-a se distra și mulți au catalogat-o ca fiind „sufletul petrecerilor” de la vila fetelor din Thailanda.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine este și cum arată sora concurentei Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă aceasta

Totuși, acum, văzându-și faptele la televizor, din perspectiva telespectatorului, Iustina Loghin pare că regretă o parte din lucrurile văzute sau că este complet surprinsă, lucru dovedit inclusiv de ultimul clip publicat pe contul său de Instagram.

Aceasta s-a filmat în timp ce privește atent imaginile, cu o atitudine serioasă: „Rămân fără cuvinte după fiecare episod văzut 😂”.

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor emisiunii Insula Iubirii nu au întârziat să apară.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat imaginile

„A zis Cornel în seara asta ca “ toată lumea o să râdă de tine “ . Te rog să îi transmiți ca noi am râs CU tine nu DE tine pentru ca așa femeie nu s-o mai văzut 🔥😍 Te ador! Efectiv sufăr când nu pun ăștia cadre multe cu tine 😭”, „Esti prea tare 🤣😍”, „Toată lumea te iubește!Ești o nebunatica hazlie și frumoasa!🔥❤️😍”, iată doar o parte dintre mesajele de încurajare și apreciere primite de Iustina Loghin de la urmăritorii săi de pe Instagram.

În mod surprinzător, chiar și Bianca Giurcă, fostă concurentă, a decis să îi transmită un mesaj neașteptat.

„Te ador 🤣🤣🤣”, a fost comentariul lăsat de aceasta în dreptul clipului cu Iustina Loghin, semn că aceasta o apreciază.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Testul fidelităţii din sezonul 8 Insula Iubirii pune la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?”, acestea sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii. Emisiunea poate fi urmărită pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii pot afla urmărind Insula Iubirii sezonul 8, difuzat pe Antena 1.

Urmărește ultimele ediții pe 26, 27 și 28 august, de la ora 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reacția ispitei Anamaria după bonfire-ul final al Simonei și al lui Claudiu: „Am fost 100% eu”. Ce mesaj i-a transmis bă... Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x