Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Daiana, după ce a văzut ce reacție a avut iubitul ei când barca fetelor s-a apropiat de băieții aflați la date

Daiana Prodan de la Insula Iubirii sezonul 8 a transmis un mesaj neașteptat după ce, în timp ce se afla pe o barcă, și-a văzut iubitul în compania ispitelor, la date.

Galerie
Concurenta a transmis un mesaj la care fanii au reacționat imediat | Antena 1

În ediția 9 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, difuzată pe 30 iulie 2024, concurentele se aflau la date cu ispitele și chiar când mergeau cu o barcă și-au putut observa partenerii stând pe o plajă, și ei fiind la date cu ispitele.

Camerele de filmat au surprins ce reacție neașteptată a avut Daiana Prodan atunci când l-a văzut pe iubitul ei, Rareș Petre. Descoperă ce mesaj a transmis concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 după această întâmplare.

Ce mesaj a transmis Daiana, după ce a văzut ce reacție a avut iubitul ei când barca fetelor s-a apropiat de băieții aflați la date, la Insula Iubirii sezonul 8

În ediția 9 din 30 iulie 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, concurentele s-au putut bucura de o mică croazieră cu barca, însă nu mică le-a fost surpriza atunci când au observat că la mal, pe nisip, iubiții lor se bucură de un date alături de ispitele feminine.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 30 iulie 2024. Daiana i-a dat o palmă ispitei Radu după ce a atins-o pe sub apă: „Mi-a mutat falca”

Au urmat momente dramatice, căci Simona Butura a leșinat atunci când și-a văzut partenerul în depărtare. La fel de dureros a fost și pentru Cristina, care l-a strigat întruna pe Andrei, având lacrimi în ochi și sperând ca acesta să reacționeze în vreun fel.

La capătul opus, Daiana Prodan l-a salutat pe Rareș din depărtare și i-a strigat numele și, când a auzit-o, tânărul i-a trimis pupici la distanța, ca semn al faptului că încă o iubește și se gândește la ea.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce i-au spus Iustina și Daiana Cristinei în spatele ușilor închise, fără camere. "M-a omorât"

Ulterior, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a transmis un mesaj neașteptat:

„Acum ca am vazut si reactia lui, pentru mine, asta a fost cel mai plin de emotii moment de pe insula (si gongurile bineinteles)”, a zis Daiana pe pagina sa personală de Instagram.

Așa cum era de așteptat, reacțiile din partea urmăritorilor săi nu au întârziat să apară.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce poate fi urmărit vara aceasta la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii pune la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Ce mai face Cati de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Răzvan își crește singură fiul... Cristina Rotaru a transmis un mesaj ce i-a uimit pe fanii emisiunii Insula Iubirii! Ce a anunțat și ce i-a spus Bianca G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x