Antena Căutare

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Ea este femeia care i-a dăruit o fetiță

Marius Moise este unul dintre cei mai comentați concurenți de la Insula Iubirii. Acesta a decis să participe la testul suprem alături de Bianca Giurcă. Nu este singura femeie din viața lui Marius, căci acesta a fost căsătorit în trecut cu Andreea Denisa, cu care are o fetiță.

colaj de imagini cu marius moise, bianca giurca si oana monea de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Moise este unul dintre cei mai comentați concurenți de la Insula Iubirii. Acesta a decis să participe la testul suprem alături de Bianca Giurcă. Nu este singura femeie din viața lui Marius, căci acesta a fost căsătorit în trecut cu Andreea Denisa, cu care are o fetiță. | Antena 1

Înainte de relația cu Bianca Giurcă, Marius Moise a fost căsătorit cu Andreea Denisa Vlad, femeia cu care are o fetiță. Iată cum arată fosta soție a concurentului de la Insula Iubirii sezonul 7:

Cum arată fosta soție a lui Marius Moise de la Insula Iubirii. Ea este femeia care i-a dăruit o fetiță

În 2014, Marius Moise și aleasa inimii lui, Andreea Denisa, ajungeau în fața altarului. La acel moment, concurentul de la Insula Iubirii purta un costum negru, cu cămașă albă, în timp ce mireasa lui alegea o rochie cu un corset și mult tulle în partea de jos.

Imaginile de la nuntă îi arată veseli, mereu cu zâmbetul pe buze și ținându-se de mână. Andreea Denisa radiază de fericire în fotografiile pe care Marius încă le păstrează pe contul lui de Facebook.

”Te iubeeeeesc scumpul meuuu sot:)):*:*:*:*!!!!!”, scria fosta soție în secțiunea de comentarii de la albumul dedicat nunții, în urmă cu aproape 9 ani.

Citește și: Reacția lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce a fost criticat pentru faptele sale din emisiune. Ce mesaj a transmis

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce studii are Marius Moise de la Insula Iubirii. ”Făt frumos” e fermier, dar are studii în alt domeniu

În prezent este fermier de meserie, dar Marius Moise are studii superioare, finalizate în cadrul unei universități din capitală.

”Făt Frumos” a studiat Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret din București. De cealaltă parte, Bianca a urmat cursurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, însă este casnică.

Pe lângă faptul că se ocupă de casă, Bianca este activă și pe Tiktik, platformă din care câștigă foarte bine.

Citește și: Ispita Oana Monea s-a pozat în lenjerie intimă, pentru a le răspunde celor care au întrebat-o dacă e însărcinată

„De fapt, el nici nu a menţionat vreo secunda câţi bani are sau dacă are, dar mă rog. Pe mine mă doare să văd așa ceva, Marius e un om cu foarte mult bun simț, muncitor, atent, grijuliu, săritor, un suflet foarte bun, tratează oamenii egal, nu l-am văzut niciodată să înjosească pe nimeni, Marius nu e agresiv, e foarte calm, perseverent, un tată iubitor și atent, un copil cu un respect față de părinții lui și față de oameni enorm, e un om respectat de toată lumea care îl cunoaște în realitate și multe altele.

Dar Marius, ca orice om, are și defecte, iar unii oameni vor să le vadă doar pe alea, de parca ei sunt perfecți”, spunea concurenta când a fost acuzată că ar fi interesată de banii iubitului ei, motiv pentru care îi iartă ieșirile.

Citește și: Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce s-a întâmplat între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire. Au ieșit scântei

Reacția lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce a fost criticat pentru faptele sale din emisiune. Ce mesaj a tra... Săptămâna aceasta, testul Insula Iubirii se dă în doză triplă: vineri, sâmbătă şi duminică, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x