Antena Căutare

Ema de la Insula Iubirii, mesaj controversat înainte de marea finală. Ce a postat concurenta în mediul online

Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a pus urmăritorii din mediul online pe gânduri, în urma celui mai recent mesaj distribuit. Ce a postat înainte de marea finală!

colaj foto cu ema oprisan de la insula iubirii Galerie
Ema de la Insula Iubirii, mesaj controversat înainte de marea finală. Ce a transmis pe rețelele de socializare | Antena 1

Mai sunt doar câteva zile până când fanii emisiunii vor afla deznodământul testului pe care cuplurile l-au înfruntat pe insulă, însă până atunci, admiratorii concurentei au devenit bănuitori.

Ema a publicat în mediul online un nou mesaj care a stârnit reacții din partea urmăritorilor ei. Concuenta a făcut referire la o dezamăgire profundă în dragoste, iar fanii s-au întrebat dacă rândurile scrise ar face referire la Răzvan, cel cu care aceasta a pornit în marea aventură Insula Iubirii. Cum vor pleca cei doi din emisiune, telespectatorii vor putea afla vineri, sâmbătă și duminică, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii, reacție acidă după ce a văzut că Speak se amuză pe seama ei: „Rușinică”. Ce mesaj i-a transmis

Ema de la Insula Iubirii, mesaj controversat înainte de marea finală

Urmăritorii Emei s-au obișnuit că aceasta nu ezită să facă dezvăluiri din viața personală sau chiar despre momentele pe care le-a trăit în emisiune. Ema Oprișan a avut de suferit în urma gesturilor făcute Răzvan Kovacs pe insula băieților, iar clipa în care cei doi vor sta față în față se apropie cu pași repezi.

Până atunci însă, Ema a transmis pe rețelele de socializare un nou mesaj controversat. Mai exact, este vorba despre un text care se referă la dezamăgirea în dragoste și la găsirea unui nou partener care să nu îi mai cauzeze o astfel de durere. Fanii s-au întrebat imediat ce a vrut Ema să transmită cu acest mesaj, chiar înainte de marea finală Insula Iubirii.

„Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va înțelege povestea și te va proteja pentru că nu va dori să treci iar prin aceeași durere”, este mesajul postat de Ema Oprișan, pe Instagram.

De altfel, acesta nu este primul mesaj de genul publica de Ema pe conturile personale. Din ceea ce. transmite, reiese faptul că aceasta ar trece printr-o perioadă dificilă. „Nu te mai aștepta să primești ceea ce oferi. Nu toți au aceeași inimă ca tine”, este un alt mesaj transmis de Ema.

Citește și: Reacția lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce a fost criticat pentru faptele sale din emisiune. Ce mesaj a transmis

Săptămâna aceasta, testul Insula Iubirii se dă în doză triplă: vineri, sâmbătă şi duminică, la Antena 1 și AntenaPLAY

Săptămâna aceasta, Insula Iubirii ajunge în punctul cel mai fierbinte. Urmează trei zile de test, înainte de ceremonia finală a focului: astfel că ispita vine de trei ori: vineri și sâmbătă, de la 20:30, şi duminică, de la 20:00, la Antena 1, cu trei episoade de foc, cu multe provocări, emoţii dezvlănţuite şi decizii care răstoarnă totul.

Puşi faţă în faţă cu adevărul necruţător, noi tensiuni şi frici vor scăpa de sub control, în ultimele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii.

Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Femeia seamănă izbitor cu Ema Oprișan... Ema Oprișan de la Insula Iubirii, reacție acidă după ce a văzut că Speak se amuză pe seama ei: „Rușinică”. Ce mesaj i-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x