Căutare Live

Fetelor, grijă mare! Cine sunt ispitele masculine ale celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”?

Vor face tot ce le stă în putință pentru ca cei care au bătut drumul până în Thailanda să fie convinși că își petrec viața alături de persoana potrivită, iar pentru asta ispitele masculine din cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” își vor testa întregul arsenal de seducție.


Vor face tot ce le stă în putință pentru ca cei care au bătut drumul până în Thailanda să fie convinși că își petrec viața alături de persoana potrivită, iar pentru asta ispitele masculine din cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” își vor testa întregul arsenal de seducție.

Întrebate cine anume dintre ispitele masculine ale sezonului trecut ar fi avut șanse să le destabilizeze relația, noile concurente au rostit același nume: Matei. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au văzut că de ce le e teamă nu scapă: Matei Negrescu revine în ipostaza de ispită.

„Anul trecut am fost parte din această emisiune din dorința de aventură: atât ca experiență total nouă pentru mine în acest gen de reality show, cât și pentru destinația exotică. De data aceasta însă, am decis să particip în mare parte pentru latura experimental-sociologică. În continuare sunt de părere că există mulți oameni care rămân în relații toxice din motive diferite. Prin urmare, consider rolul meu de ispită un rău necesar. În fond, o despărțire nu este nici un lucru rău, nici unul bun, este pur și simplu o schimbare”, declară Matei.

Sorin Radu a ales să participe ca ispită la această emisiune deoarece o consideră o experiență unică. El are încredere în calitățile sale și crede că umorul, sinceritatea și echilibrul sunt apreciate de persoanele feminine. „Sunt o persoană carismatică, am simțul umorului bine dezvoltat, sunt o persoană echilibrată, care știe ce vrea de la viață”, se caracterizează Sorin.

Armele de seducție de care a făcut uz pe parcursul filmărlor în Thailanda au fost: „zâmbetul, umorul, sinceritatea, vorbele dulci spuse la momentul potrivit.” Printre pasiunile sale se numără sportul, călătoriile, mașinile și tehnologia.

George Balogh îi calcă pe urme Deei! După ce au făcut echipă la „X Factor” în echipa lui Horia Brenciu, George Balogh își testează abilitățile de seducător în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”. Ca ispită, George și va pune la bătaie toate trucurile pe care le știe pentru a încânta tinerele care au acceptat provocarea de a vedea cât de solidă este relația lor.

„Nebunia pe care o am este una dintre marile mele calități. Sunt o persoană care te poate scoate cu mare ușurință din monotonie. În plus, ochii mei mă ajută să mă înțeleg doar din priviri cu cineva, dacă îmi propun lucrul ăsta”, declară George, încrezător în șansa lui de a se remarca și la „Temptation Island – Insula iubirii”.

Așa cum telespectatorii Antena 1 deja știu, George are o voce care s-a făcut auzită la „X Factor”. „Muzica e una dintre pasiunile mele cele mai mari. Asta fac și asta mi-aș dori să fac tot restul vieții. Îmi mai place foarte mult să înot, să fac sport și să călătoresc”, mai povestește George. De ce spune George că participarea la „Temptation Island – Insula iubirii” a fost o experiență de vis și câte cupluri reușește să pună în dificultate, telespectatorii vor afla în această primăvară la Antena 1.

Refuzul Andreei Mantea de a-i fi soție i-a dat șansa lui Marius Gogoașe să își testeze din nou calitățile de cuceritor în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation island – Insula iubirii”, care va începe pe 11 mai, la Antena 1.

Marius și-a dorit să fie ispită în cadrul emisiunii și descrie toată experiența trăită în Thailanda ca fiind „o nouă aventură fantastică, de data aceasta însă pe meleaguri exotice”. „Atuurile mele sunt optimismul, pofta de viață, de cunoaștere, de aventură. Cred că dansul, flirtul cu privirea și zâmbetul real, fără ascunzișuri sau false intenții sunt câteva dintre cele mai bune arme de seducție ale mele”, e de părere Marius.

Marius și-a dorit să facă parte din acest reality show și pentru a găsi explicații anumitor comportamente. „Am vrut să descopăr ce anume îi face pe oameni să se îndoiască de sentimentele lor, de integritatea morală a persoanei iubite, de cât de împliniți se simt alături de acea persoană”, declară ispita. „Inițial, toată lumea era fericită că se află în Thailanda. Ascundeau însă faptul că se temeau de ceea ce va urma și, clar, habar nu aveau ce îi așteaptă. Bărbații încercau să dea impresia că sunt foarte siguri pe ei, în timp ce femeile mi s-au părut mai relaxate”, dezvăluie Marius.

La rândul lui, Robert Popescu spune că participarea în calitate de ispită la emisiunea „Temptation island – Insula iubirii”, i-a adus „foarte multe beneficii. M-am cunoscut pe mine mult mai bine, am cunoscut oameni minunați, plini de viață, super inteligenți, oameni de care m-am atașat pe tot parcursul emisiunii”, povestește Robert.

Deși este încrezător în calitățile sale fizice, Robert Popescu știe că ele singure nu sunt de ajuns pentru a cuceri o fată dacă nu sunt dublate și de alte atuuri. „Sunt conștient că sunt un bărbat frumos, cu un fizic armonios, însă la acest fizic dacă nu lipești și un intelect pe măsură iese un dezastru. Aș zice că punctele mele forte sunt fizicul, spiritul de observație foarte dezvoltat și spontaneitatea”, e de părere Robert.

Cum i s-au părut cuplurile din acest sezon? „Am avut ocazia să stau trei săptămâni alături de fetele din cupluri. La prima vedere cuplurile mi s-au părut „sudate” bine. Mai multe vă las pe voi să descoperiți pe parcursul emisiunii”, spune enigmatic ispita.


Deea de la „Insula iubirii” lovește din nou! O fotografie extrem de sexy și provocatoare i-a înnebunit pe fani! Ispita a... FOTO HOT! Vai de concurenţi! Una dintre ispitele feminine de la "Insula Iubirii", extrem de sexy pe plajă. Ima...
Ultimele știri
x