Antena Căutare

Au dat cărțile pe față! Geanina și Denisa au spus de cine sunt atrase. „Îmi place tare de tot de băiatul acesta!”

După ce au văzut răsăritul alături de ispite, Geanina și Denisa s-au retras în dormitor și au dat cărțile pe față. Ele au recunoscut de cine sunt atrase.

După ce au văzut răsăritul alături de ispite, Geanina și Denisa s-au retras în dormitor și au dat cărțile pe față. Ele au recunoscut de cine sunt atrase.

Sub presiunea apropiatei despărțiri a Geaninei, atât Denisa, cât și colega ei de cameră, au simțit că este momentul să își anunțe oficial intențiile și atracția – lucru vizibil de câteva zile, dar ținut ascuns până acum de ambele fete.

„Îmi place de Andi! Îmi place tare de tot de băiatul acesta! Maxim îmi place! Știi cât m-am abținut să nu zic aici? Stai să văd sărutul”, a spus Geanina.

„Și mie îmi place de el. De ce, (după ce ai vedea sărutul, n.r.), ai vreo intenție”, i-a răspuns Denisa, la fel de sinceră.

„Nu”, i-a spus Geanina, izbucnind în râs.

Complicata situație din trio-ul Geanina-Denisa-Andi, la care se adaugă Ionuț Gojman ocazional, a avut loc o evoluție ce favorizează ispita supremă de la Minitel. Denisa a avut anterior o întâlnire cu Ionuț Gojman, care a luat atitudine și a plusat în apropiere.

Gojman - convins că în presiunea susținută stă succesul ispitei, așa cum a învățat el din experiența proprie cu Nicoleta – a spus că Denisa nu a părut să îl respingă. „Nu a spus nu”, a comentat el.

Geanina, reacție uluitoare la imaginile cu iubitul ei și ispita Nicoleta! Radu Vâlcan: „Eu am senzația că faci mișto de ... Aurel și-a cerut scuze pentru agresivitatea lui. Dana, verdict categoric la adresa lui: „Adevărul e că el…”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x