Antena Căutare

Hamude, o auzi? Departe de camerele de filmat, Loredana și-a început flirtul cu Sorin: "Ești genul meu. Mă simt bine în prezența ta"

Într-un cadru pe care îl credea ferit de camerele de filmat, Loredana începe flirtul cu ispită Sorin. Nu se teme să raspundă clar și răspicat la întrebările acestuia.

Într-un cadru pe care îl credea ferit de camerele de filmat, Loredana începe flirtul cu ispita Sorin. Nu se teme să raspundă clar și răspicat la întrebările acestuia.

Pusă în situația în care ar urma să se despartă de Hamude, tânăra a recunoscut că Sorin ar fi genul ei de bărbat, cu care ar lega o relație.

"Ești foarte de gașcă, super-tarer. Mă simt bine în prezența ta", i-a spus Loredana ispitei.

Ispita a asigurat-o că ceea ce vede în fața ei este autentic, fără jocuri de culise teatrale. Va reuși Sorin să îi dea lumea peste cap Loredanei? Acesta este pregătit de orice și recunoaște că își va face treaba cu multă seriozitate, considerând rolul de ispită drept job și nimic mai mult.

"Eu imi iau rolul de ispită în serios. Cu siguranță nu o să mă îndrăgostesc, aici, pe insulă".

Adio, HAMUDE?! Sorin îi furã primul sãrut Loredanei. Se încing spiritele la "Insula Iubirii"... Gelos din cale afară, Hamude îşi expune părerea jignitoare despre Sorin: "E cel mai umflat dintre toţi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x