Antena Căutare

Lacrimi şi regrete la "Insula Iubirii"! În timp ce Loredana își face planuri de viitor cu Sorin, Hamude suferă în singurătate

Mai sunt doar trei ediții până la finalul testului de încredere la care au ales să se supună cuplurile la „Temptation Island – Insula iubirii”, dar rămâne de văzut câte vor mai pleca acasă exact așa cum au venit. Au intrat în această emisiune siguri pe ei și pe sentimentele lor, dar timpul petrecut lângă ispite i-a făcut să-și revizuiască întreaga relație.

Mai sunt doar trei ediții până la finalul testului de încredere la care au ales să se supună cuplurile la „Temptation Island – Insula iubirii”, dar rămâne de văzut câte vor mai pleca acasă exact așa cum au venit. Au intrat în această emisiune siguri pe ei și pe sentimentele lor, dar timpul petrecut

lângă ispite i-a făcut să-și revizuiască întreaga relație.
Ceremonia din ediția trecută a adus vestea celor trei săruturi care a semănat consternare pe chipurile partenerilor astfel înșelați. Alice s-a sărutat cu Robert, Deea cu Robi și Loredana cu Sorin. Dintre toți, Hamude pare cel mai dărâmat. Lui parcă tot nu-i vine să creadă că Loredana a fost capabilă de așa ceva și încearcă să reaprindă speranța în sufletul său mințindu-se că poate nu și-a dat seama de ceea ce face. Atracția Loredanei pentru Sorin este însă de netăgăduit.
Faptul că se simte foarte bine lângă bărbatul căruia i-a dăruit un sărut și lângă care își face planuri de viitor se citește din felul în care îl soarbe din priviri și din regretul că se vor despărți. Mai mult decât atât, Loredana va spune că nu-i pare rău de nimic din ceea ce s-a întâmplat aici, în Thailanda, cu atât mai mult cu cât simte că este pe aceeași lungime de undă cu Sorin.
Acesta pare că își dorește, asemenea ei, o familie, un copil. Ce cadouri și promisiuni își vor face cei doi îndrăgostiți, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, în cea de-a XII-a ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, de la ora 20.30. În timp ce Loredana va petrece clipe fericite alături de Sorin, Hamude va da drumul lacrimilor fără reținere, cuprins de disperare și regret.
Elena și Tomiță ajung să se bucure unul de celălalt ca un cuplu adevărat și petrec împreună printre sărutări și îmbrățișări momente frumoase și amuzante. „E simpatică nebuna!” va spune cu drag Tomiță despre Elena descoperind în ea o persoană diferită de ceea ce credea că este la început.
Plăcut surprins de faptul că Elena chiar își caută un iubit care să-i ofere nebunia și afecțiunea de care are nevoie, Tomiță este încântat că a ajuns să o cunoască. „Sunt momente în care e foarte de treabă și lucrurile vin de la sine. Ne simțim foarte bine unul în prezența celuilalt. Per ansamblu, e o fată foarte interesantă”, va declara cu încântare Tomiță în emisiunea de miercuri seara.
Ce va face Alin după ce va vedea imaginile cu Alice sărutându-l pe Robert rămâne de văzut miercuri, 13 iulie, de la 20.30, la Antena 1.

Locație FOTO: Bonton Palace
Prea sexy, prea provocatoare! Deea s-a dezbrăcat și i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Cum să nu te ispitească?... Sexy Maria, imagini fierbinți din pat! Ispita și-a înnebunit fanii cu o apariție incendiară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x