Antena Căutare

Început dramatic de test pe Insula Iubirii, în sezonul 8! Diseară urmează o ceremonie cu totul și cu totul aparte. Ce fac ispitele

Premiera celui de-al optulea sezon Insula Iubirii a demonstrat, o dată în plus, că testul este unul cum nu se mai poate mai real, mai dramatic şi mai presărat cu neprevăzut.

Galerie
Concurenții vor avea parte de o ceremonie specială, în ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Încă din prima zi, Insula i-a luat pe nepregătite, i-a despărţit şi, pe unii dintre ei, i-a adus faţă în faţă cu atrăgătoarele ispite, chiar când se aşteptau mai puţin.

Început dramatic de test pe Insula Iubirii, în sezonul 8! Diseară urmează o ceremonie cu totul și cu totul aparte. Ce fac ispitele, în ediția a doua, din 16 iulie 2024

Adevărata ceremonie de prezentare a ispitelor va putea fi urmărită însă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cum au reacţionat fetele atunci când au aflat că partenerii lor şi-au petrecut deja noaptea în compania ispitelor feminine.

Prima zi pe Insula Iubirii, trăită cu mult suspans de către participanţii celui mai dur test de fidelitate, i-a pus în faţa multor evenimente nemaiîntâlnite până acum.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cuplurile au profitat la maxim de ultimele momente de intimitate. Imagini „fierbinți”

După despărţirea de parteneri fără a avea ocazia să îşi ia rămas bun, o primă ceremonie a focului, dar şi cunoaşterea ispitelor, de către băieţi, atunci când chiar nu se aşteptau şi în timp ce partenerele lor aşteptau cuminţi în vila lor, cu gândul la iubiţii lor şi la relaţiile lor, fără a avea nici cea mai mică bănuială despre ce se întâmplă pe cealaltă insulă, urmează o altă zi, la fel de necruţătoare emoţional.

De data aceasta la doar câtiva metri distanţă de partenerii lor, dar fără a putea comunica între ei, cele cinci cupluri vor trăi intens adevărata ceremonie de prezentare a ispitelor. Cum vor reacţiona partenerele din cuplu atunci când ispitele nu se vor feri să dezvăluie tot felul de lucruri deja petrecute în vila lor, culminând cu o baie în mare la răsărit, alături de băieţii din vilă, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al doilea episod Insula iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite #deneoprit şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii. Ce concluzii vor trage aceștia după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce cadou i-a pregătit Bianca lui Robert de ziua lui de naștere. Mesajul cu subînțeles pe... Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta Iustina Loghin fără rinoplastie și implant mamar. Imagini cu tânăra de când avea pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x