Antena Căutare

Insula Iubirii, 7 iulie 2023. Ispitele feminine au făcut show la vila băieților. Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă, după bonfire

Ispitele feminine au renunțat la inhibiții și au pornit un joc „periculos”, în timpul nopții. Băieții s-au distrat de minune în timp ce iubitele lor abia s-au întors de la ceremonia focului. Iată ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă, după bonfire.

colaj foto cu ispitele si marius moise si poza cu bianca giurca si celelalte concurente de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ispitele au făcut spectacol la petrecere, în ediția 6 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ispitele feminine au făcut un show de zile mari în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Atmosfera s-a încins în timpul nopții, iar concurenții au intrat într-un joc „periculos” pentru relațiile lor.

S-a lăsat cu sărutări fierbinți între ispite. Băieții au admirat din plin priveliștea fierbinte, încercând să se abțină de tot ce ar putea să-i ispitească. Aceștia s-au simțit reținut cu gândul la camerele de filmat, motiv pentru care Marius Moise a refuzat să participe la joc.

Printre cei care s-au bucurat de imaginile văzute se numără iubitul Biancăi Giurcă, dar și iubitul Emei Oprișan. Mai mult, Răzvan Kovacs a apelat la gesturi ce ar putea să o deranjeze pe partenera lui.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Flacăra ispitei s-a aprins, în premieră. Ce dezvăluiri cu lacrimi în ochi a făcut Claudia Florescu

„Această petrecere a fost ceva wow!”, a spus Simona Alexuc.

„Dar de ce nu te bagi?”, l-a întrebat Livia Marinescu pe Marius Moise.

„A... nu că sunt camerele și...”, a răspuns el.

Ce a făcut Bianca Giurcă la întorcerea la vilă, după bonfire în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023. Iubita lui Marius Moise trecea prin clipe dificile în timp ce el se distra alături de ispitele feminine

La revenirea în vilă, Bianca Giurcă a simțit nevoia să discute cu celelalte concurente despre relația ei și întâlnirea cu Oana Monea. Toate au amuțit când au auzit că tânăra a fost față în față cu ispita feminină.

„Nu cred!”, a fost replica Claudiei Florescu.

Deși a văzut imaginile promițătoare cu Marius Moise, aceasta a încercat să-i găsească mai multe scuze. Colegele s-au nu s-au putut abține și i-au specificat că atitudinea partenerului său nu este una deloc potrivită.

„Mi-a zis că îi pare rău de mine și nu înțeleg neapărat de ce. Vrei să fiu sinceră? Nu mi se pare că a făcut ceva mai grav decât Răzvan. Mi s-a părut că stând despărțiți o să își dea seama ce simte pentru mine, dacă mă iubește cu adevărat. El are niște întrebări”, a povestit Bianca Giurcă.

Citește și: Insula Iubirii, 6 iulie 2023. Marius Moise și ispitele feminine s-au dezlănțuit la petrecere. Ce a făcut iubitul Biancăi Giurcă

„Poate pentru ea nu-i grav, pentru mine e. Poate ea trece cu ușurință, dar în sinea ei cred că o doare foarte rău. Îmi doresc să exprime ceea ce simte, fără să mai aibă bariera asta”, a mărturisit Ema Oprișan.

„Ascultă-mă un pic, el de ce nu se schimbă dacă te iubește pe tine?”, i-a zis Claudia Florescu.

„Te-ai gândit că te înșală acolo vreodată?”, a completat-o iubita lui Răzvan Kovacs.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubiri, 7 iulie 2023. Bianca Giurcă și ispita Oana Monea, confruntare cu scântei la bonfire. Ce au filmat camerel... Insula Iubirii, 7 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Insula Iubirii, după votul băieților. Despre cine e vorba: „Nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x