Antena Căutare

Dovezile ies la iveală! Imagini compromițătoare care o îngroapă pe Hannelore: "Tu nu ai știut că ai fost urmărită non-stop!"

Reîntâlnirea dintre Bogdan și Hannelore la Bonfire reprezintă, poate, concluziile cele mai evidente cu privire la negarea și la lucrurile pe care Hanne nu vrea nici în ruptul capului să le recunască. 

Reîntâlnirea dintre Bogdan și Hannelore la Bonfire reprezintă, poate, concluziile cele mai evidente cu privire la negarea și la lucrurile pe care Hanne nu vrea nici în ruptul capului să le recunoască.

Bogdan primeşte materialul cel mai elaborat pe care "Insula Iubirii" l-a pus vreodată la dispoziţie pentru un cuplu!

De la primele momente în care cei doi au rămas singuri, primele interacţiuni captate de camere, observate de fetele de pe insula ei, toate dovedesc că relaţia ei cu Andi nu a reprezentat niciun secret, asta în ciuda faptului că Hanne a spus cu orice prilej, în fața camerelor, chiar și în fața lui Andi, că ceea ce ea i-a oferit a fost doar... prietenie!

Andi a fost uitat în doar câteva minute! Hannelore, în lacrimi în fața lui Bogdan "Îi laşi pe toţi să te pupe exact... Hannelore s-a încurcat în propriile minciuni! Radu Vâlcan e fără cuvinte: "Îmi pierd mințile. Doamne, eu nu mai pot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x