Antena Căutare

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu se gândește la căsătorie. Concurentul vrea să le cunoască mai bine pe Mădălina și Maria

Iubitul Biancăi a recunoscut că nu are căsătoria în plan prea curând. Iată ce simte concurentul totuși despre ispitele feminine care i-au atras atenția!

Galerie
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert nu se gândește la căsătorie. Concurentul vrea să le cunoască mai bine pe Mădălina și Maria | Antena Play

După ce băieții au cunoscut ispitele feminine, aceștia au decis să rămână pe terasă pentru a se cunoaște mai bine și pentru a se descoperi unul pe celălalt.

Robert a recunoscut extrem de rapid cine sunt fetele care i-au atras atenția de la prima vedere, în timp ce restul concurenților au rămas puțin mai rezervați.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce cadou i-a pregătit Bianca lui Robert de ziua lui de naștere. Mesajul cu subînțeles pentru el

Deși nu le-a reținut numele foarte bine, Robert le-a mărturisit celor două concurente că ar vrea să le cunoască mai bine.

Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Robert recunoaște că nu se gândește la căsătorie

Robert este concurentul care nu s-a sfiit să recunoască care sunt ispitele pe care și-ar dori să le cunoască mai bine.

Florentina a fost curioasă dacă băieții au deja o preferată sau o afinitate pentru una dintre ele, iar iubitul Biancăi a luat imediat cuvântul.

„Vreau să o cunosc mai bine pe Maria” a spus acesta despre Mădălina, încurcându-i numele.

„Și pe Diandra” a continuat acesta în timp ce se uita la Maria, care a ținut să-i specifice care este numele ei corect.

„Simt că aveți amândouă un vibe foarte ok care este pe gustul meu” a mai adăugat iubitul Biancăi.

Subiectul s-a schimbat rapid, iar ceilalți concurenți au reușit să treacă cu ușurință peste întrebarea capcană a Florentinei.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Daiana și Rareș, detalii neștiute despre cuplul lor. Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Urmărește integral episdoul de Insula Iubirii Plus în AntenaPLAY!

Imediat ce concurenții au decis să se adune la masă, atenția lui Robert s-a îndreptat către Larisa, pe care și-a dat seama că o cunoște, dar nu știa de unde. După o scurtă discuție cei doi au aflat că ambii sunt din Craiova, dar că nu au făcut cunoștință niciodată.

„Dar parcă te cunosc de undeva, nu știu. Tu mă cunoști pe mine?” a întrebat Robert nedumerit.

Larisa a văzut totul ca pe o coincidență pentru că nu și-a dat seama dacă îl cunoștea sau nu, dar neexcluzând faptul că există această posibilitate.

La scurt timp, toți concurenții au început să se prezinte, scoțând la iveală detalii uimitoare.

Spre exemplu, Robert a recunoascut că nu se gândește încă la căsătorie.

„Sunt un tip foarte sincer și dacă doriți o să mă cunoașteți pe parcursul zilelor petrecute aici. Pentru mine, pasul acesta: căsătoria, este ceva foarte important și mă decid foarte greu. Sunt de aproximativ un an în relație. Nu mă gândesc la căsătorie, nu vreau să mă grăbesc.”

Tensiunile nu au ezitat să apară, pentru că Florentina a intervenit,spunând un lucru care i-a atras atenția lui Cornel:

Florentina: Deci poți să mai greșești de câte ori până o s-o găsești (n. r. persoana potrivită)!

Cornel: De ce crezi că dacă găsește pe altcineva e o greșeală?

Florentina: Era doar o chestie de amuzament, relax, nu era o săgeată directă. Încercam să socializăm și să relaxăm situația, mi se pare că a rămas o presiune în aer.

În timp ce Robert și Cornel au susținut că nu este nicio presiune în aer, Andrei i-a dat o replică tăioasă Florentinei:

„Ți-a dat-o nașpa băutura! Este totul în regulă”

Florentina a răbufnit imediat:

„Calmează-te taurule!

Imaginile nedifuzate la TV din Casa Băieților le vezi în EXCLUSIVITATE și INTEGRAL, doar în categoria de INSULA PLUS, din AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta Iustina Loghin fără rinoplastie și implant mamar. Imagini cu tânăra de când avea părul blond

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru înainte ca primul episod din testul fidelității să fie di... Insula Iubirii Extra din AntenaPLAY sezonul 8. Maria și Dani, despre relația lor, cu lux de amânunte. De ce i se spune l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 5 septembrie 2024. Ramona afectată de afirmațiile fostei soacre. Ce a spus mama concurentei
Mireasa sezonul 10, 5 septembrie 2024. Ramona afectată de afirmațiile fostei soacre. Ce a spus mama concurentei Joi, 05.09.2024, 15:27
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x