Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Simona a răbufnit la confruntarea față în față cu Claudiu la ceremonia finală a focului

În episodul 18 din sezonul 8 din Insula Iubirii, Claudiu și Simona și-au făcut bagajele și s-au pregătit pentru ultima ceremonie a focului pentru ei.

Galerie
În episodul 18 din sezonul 8 din Insula Iubirii, Claudiu și Simona și-au făcut bagajele și s-au pregătit pentru ultima ceremonie a focului pentru ei. | A1

„Mi-e foarte dor de ea, o iubesc enorm și abia aștept să o văd”, spunea Claudiu înainte sa plece la ultimul bonfire.

De partea cealaltă, Simona spunea că pentru ea revederea o să fie foarte dureroasă pentru că avea să vadă persoana care i-a făcut cel mai mult rău.

Claudiu și Simona s-au întâlnit la ceremonia finală a focului

Când a ajuns la ceremonia focului, Claudiu a spus că se bucură că a trăit această experiență, pentru toți oamenii pe care i-a cunoscut.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Marcel a plâns în hohote după ce a realizat că Maria l-a ales pe Alin: ”E o durere mare”

El se aștepta ca și Simona să se bucure de experiența insulei. Claudiu știa că iubita lui nu se integrează ușor în orice grup și știe că imaginile pe care le-a văzut cu el și Anamaria au durut-o.

Atunci când s-au întâlnit față în față, Claudiu i-a spus Simonei că i-a fost dor de ea, dar ea nu era așa sigură.

„O să înțelegi tu mai multe acuma când o să vorbim”, i-a spus Claudiu.

„Sper să înțeleg”, a zis Simona.

Simona i-a zis lui Claudiu că nu se aștepta să îl vadă emoționat și acum, după imaginile pe care le-a văzut cu el și Anamaria în care el se comporta de parcă formează un nou cuplu.

„În lacrimi te-am lăsat, în lacrimi te găsesc, Claudiu”, i-a spus Simona iubitului ei.

Simona i-a spus că de la prima oră pe insulă, Claudiu deja se dezlănțuia, iar la primul bonfire ea deja văzuse imagini cu el la care nu se aștepta.

„Ai venit să-mi demonstrezi că ești bărbatul de care am eu nevoie, nu să te duci, să te arunci, să te oferi pe tavă”, i-a zis Simona, fiind la capătul puterilor.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imaginile cu Rareș și Flori

Simona a început să se închine la cât de mirată era când l-a auzit pe Claudiu confirmând că el a văzut-o pe Anamaria ca pe o altă variantă a Simonei. El i-a spus că și-a dorit să facă acest test până la capăt.

Simona i-a mai spus că nu îi vine să creadă că îl vede așa calm, de parcă tot ce a văzut ea în imaginile cu el și Anamaria era doar a clonă a lui Claudiu.

„Am venit pentru totul sau nimic”, a spus Claudiu.

El a spus că a vrut să-și demonstreze că e 100% sigur că o iubește pe Simona și că nu ar putea, în nicio conjunctură, de nicio femeie, să se îndrăgostească de ea sau să îl facă să o uite. Claudiu a vrut ca Simona să îl vadă fix așa cum e.

„Acum chiar pot să fu sigur pe mine că tu ești femeia pe care o iubesc din tot sufletul”, i-a zis Claudiu Simonei cu lacrimi în ochi.

Simona i-a amintit lui Claudiu cât de tare a suferit ea în urmă cu 6 luni atunci când el a înșelat-o, iar acum o supunea din nou la suferință.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

Anamaria și-a făcut apariția la bonfire, iar Claudiu a părut încântat. Ce a dezvăluit ispita, după ce l-a îmbrățișat strâns de față cu iubita

„Te-a lăsat inima să mă aduci fix în aceeași stare?”, l-a întrebat Simona pe Claudiu, încercând să înțeleagă comportamentul lui.

Claudiu i-a spus că ea trebuia să ia decizia dacă vrea să continue relația cu el și că el și-a asumat că Simona s-ar putea despărți de el, dar, în același timp, și-a dorit să îi arate ei adevărata lui față.

„Am crezut o dată în tine, Claudiu!”,i-a zis Simona.

„Am vrut să-mi testez iubirea față de tine, Simona, sincer asta am vrut!”, a spus Claudiu.

Simona și Claudiu au vizionat împreună imagini cu Claudiu și Anamaria. Atunci cândau apărut imagini cu el din club sărutând ispita, Simona l-a întebat pe Claudiu dacă e mândru de faptele lui.

„Am avut parte de ce mi-a trebuit când mi-a trebuit ca să-mi dau seama exact ce simt și cum sunt”, a spus Claudiu.

Ispita Anamaria s-a alăturat și ea Simonei și lui Claudiu la bonfire-ul final, iar Claudiu s-a bucurat să o revadă.

Ea a venit să aducă mai multe lămuriri legate de ceea ce a trăit ea pe insulă cu Claudiu.

„Mi-a spus că a regăsit-o pe Simona în mine, în gesturi, în vorbe, în felul meu de a fi”, a spus Anamaria.

Ispita Anamaria a recunoscut că l-a lăsat pe Claudiu să își facă testul insulei așa cum simte și atunci când el a simțit să meargă către ea, Ana l-a primit și nu a dat înapoi.

„De aceea sunt aici, pentru a te ajuta să vezi că om ai lângă tine. Cu siguranță știi, dar este despre voi, nu despre mine”, i-a spus Anamaria Simonei.

Simona i-a cerut Anamariei să îi povestească de discuție a avut cu Claudiu după primul lor sărut. Ana a povestit că l-a întrebat atunci pe Claudiu dacă îi pare rău pentru gestul lui, iar el a spus că nu regretă nimic pentru că a făcut exact ce a simțit.

Claudiu i-a spus Simonei că nu a fost vorba de îndrăgosteală, ci a fost vorba de atracție și chimie. Dar el a realizat că nu s-a îndrăgostit de Anamaria și mereu s-a gândit la Simona.

Ispita a ținut să îl contrazică și i-a și spus Simonei că ei doi s-au sărutat chiar înainte ca el să plece spre ultimul bonfire.

„Săturile erau destul de pasionale”, a spus Anamaria și cu asta a pus paie pe foc.

Claudiu și Anamaria au început să vorbească despre cum ar fi decursul dream date-ul lor dacă ar fi avut șansa să meargă, iar ispita îi zicea că el avea de gând să meargă și mai departe de atât cu testul.

„Mă simt puțin în plus”, a zis Simona.

Simona spunea că, în acest context, dacă Claudiu și Anamaria ar pleca împreună i-ar ușura ei decizia.

„La tine e iubire toxică. Tu nu înțelegi cuvântul ăsta - iubire”, spune Simona.

Simona i-a explicat lui Claudiu că nu are cum să fie atașat de Anamaria, dar să o iubească doar pe ea și că e clar că el simte pasiune și e îndrăgostit de Anamaria.

Claudiu nega toate aceste afirmații ale Simonei.

„Cred că nu și-a dat voie în totalitate să simtă ceva mai mult pentru mine”, a adăugat Anamaria.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Radu Vâlcan le-a anunțat pe fete că una dintre ele trebuie să se pregătească de ... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Ce decizie au luat Simona și Claudiu în legătură cu relația lor.Cum au plecat de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x