Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8. Ce se întâmplă cu relația Simonei și a lui Claudiu după ce au văzut totul la TV: „Am nevoie de liniște”

Asaltată cu mesaje în mediul online, Simona a dat cărțile pe față. Concurenta de la Insula Iubirii sezon 8 a recunoscut că relația ei cu Claudiu nu se află în cea mai bună etapă în prezent. Iată mesajul ei cu subînțeles.

Galerie
Simona de la Insula Iubirii sezon 8 a dat cărțile pe față și a recunoscut că relația ei cu Claudiu nu se află în cea mai bună etapă | Antena 1

Simona și Claudiu au fost primii care au păsărsit Insula Iubirii. Deși ei au început testul mai târziu decât restul participanțior, ei și-au găsit răspunsurile de care avea nevoie foarte repede. În timp ce Claudiu s-a apropiat foarte mult de ispita Anamaria imediat ce a ajuns în casa băieților, iubita lui a suferit clipe de panică atunci când l-a văzut atât de apropiat de o altă femeie.

La bonfire-ul final, Simona a fost foarte categorică, iar cei doi au plecat de pe Insula Iubirii seaparat. Cu toate acestea, la scurt timp, aceștia s-au împăcat, iar la 6 luni de la încheierea filmărilor, dezvăluiau că totul merge foarte bine în relația lor.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Simona despre Claudiu, plângând în hohote. Toți au amuțit

Ce spune Simona de la Insula Iubirii sezon 8 despre relația ei cu Claudiu, după difuzarea emisiunii la TV. Mesajul care a lăsat loc de interpretări

Articolul continuă după reclamă

Însă, după difuzarea întregii lor povești de la Insula Iubirii sezon 8 la TV, fata și-a schimbat părerea. Pentru că este, în continuare, asaltată cu întrebări despre relația lor, în mediul online, ea a hotărât să dea cărțile pe față.

Simona de la Insula Iubirii sezon 8 a dezvăluit că „situația nu este nici ideală, dar nici complet compromisă”. În mesajul distribuit pe Instastory, alături de o poză în care apare ținându-se de mână cu Claudiu, la bonfire, tânăra a recunoscut că nu trece prin clipe fericite și are nevoie să își recapete echilibrul.

„Am observat că primesc în continuare multe mesaje cu întrebări despre relația mea cu Claudiu, dacă mai suntem împreună sau nu. Vă înțeleg curiozitatea și faptul că așteptați o reacție din partea mea, mai ales acum, după ce emisiunea s-a încheiat și fiecare dintre noi a avut timp să reflecteze asupra celor întâmplate. Pot să vă spun că situația nu este nici ideală, dar nici complet compromisă. Ne aflăm într-un moment în care amândoi avem nevoie să discutăm și să ne analizăm fiecare aspect al relației noastre.

Înțeleg că mulți dintre voi ați dori să aflati direct de la mine ce se întâmplă, și nu exclud posibilitatea ca într-o zi să vorbesc public despre tot, dar nu acum. În acest moment, am nevoie de liniște și de timp să-mi pun gândurile în ordine. Este important să îmi recuperez echilibrul și să fac alegeri conștiente, bazate pe reflecție și nu pe impuls”, a spus concurenta pe Instagram.

Simona a mai lăsat de înțele că după ce a văzut toată emisiunea la TV și-ar fi schimbat părerea despre Claudiu, iar relația lor nu se află într-o etapă foarte bună.

„Acum, după finalul emisiunii, suntem într-o etapă în care trebuie să ne așezăm și să evaluăm tot ce s-a întâmplat. Fiecare dintre noi are nevoie de timp să proceseze această experiență și să pună în balanță toate trăirile, emoțiile și deciziile pe care le-am luat. Când vom fi pregătiți amândoi, ne vom așeza la masă și vom discuta deschis despre tot ce s-a întâmplat și despre ce urmează”, a mai adăugat Simona de la Insula Iubirii sezon 8.

Citește și: Reacția ispitei Anamaria după bonfire-ul final al Simonei și al lui Claudiu: „Am fost 100% eu”. Ce mesaj i-a transmis băiatului

Concurenta a mai ținut să le atragă atenția urmăritorilor asupra mesajelor „agresive” pe care i le trimit pe rețelele sociale.

În același timp, simt nevoia să vă rog să încetati cu mesajele care promovează ură sau care sugerează lucruri extreme,cum ar fi dorinţa ca cineva să-și ia viaţa. Trebuie să ne amintim să fim oameni, să avem empatie și să nu permitem ca frustrarea sau dezamăgirea să ne împingă să spunem lucruri care pot avea consecințe grave. Dacă am greșit, sunt conștientă de acest lucru și port responsabilitatea pentru alegerile mele. Dar nimeni dintre voi nu trăiește în casa mea sau a lui Claudiu, nimeni nu știe pe deplin prin ce am trecut. Să dorești răul cuiva doar pentru că a iubit pe cineva este un gest care spune mai multe despre cel care îl face decât despre cel căruia îieste adresat.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că,în ciuda divergențelor de opinie, continuați să fiți alături de mine. Vă doresc o seară liniștită și vă rog să ne păstrăm umanitatea, indiferent de circumstanțe”, și-a încheiat Simona mesajul.

Ce a putut să zică Armina despre Maria, când Marcel a fost întrebat dacă s-a îndrăgostit de concurentă la Insula Iubirii... Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, mesaj tranșant înainte de bonfire-ul final. I s-a adresat direct ginerelui And...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x