Antena Căutare

Certuri și scandal între Bogdan și ceilalți băieti de pe insulă: "Mai stăm o săptămână împreună, nu îmi pasă ce credeți voi"

După ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, dar și că acesta acunde probleme pe care le are în relația sa, de data aceasta lucrurile se intensifică.

După ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, dar și că acesta acunde probleme pe care le are în relația sa, de data aceasta lucrurile se intensifică.

Bogdan se ceartă cu Ionuț, colegul său de cameră, dar și cu ispitele de pe insulă. Concurentul susține că nu îi pasă ce cred ceilalți despre el, însă primește tensionat seria de acuzații primite.

"Ce vă interesează pe voi că am ieșit la mall cu tipa aia?", se răstește Bogdan.

Bogdan, în fața imaginilor cu Hannelore în pat cu Andi, pe ”Insula Iubirii”: ”Nu vreau să mă pronunț”... "Am decis să fim al doilea cuplu de pe Insula Iubirii". Ionuț și Nicoleta, în același pat. Ies scântei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x