Antena Căutare

Bogdan vede imagini cu Hannelore, în pat, cu Andi. Reacția concurentului îi lasă mască pe băieți: "Tu o ierți, mă!"

Băieții de la Purimuntra văd în timp real ce fac partenerele lor la Minitel. Fetele au parte de îmbrățișări și atingeri interzise pe insula lor.

Băieții de la Purimuntra văd în timp real ce fac partenerele lor la Minitel. Fetele au parte de îmbrățișări și atingeri interzise pe insula lor.

În prin plan sunt din nou Hanne și Andi, spre dezamăgirea lui Bogdan. Căci după ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, acesta are, din nou, o reacție uimitoare.

”Nu vreau să mă pronunț”, a spus logodnicul lui Hannelore, devastat de vestea că ceea ce ei văd are loc în același timp pe insula fetelor, iar noaptea era abia la început.

Bombă la "Insula iubirii"! O concurentă și unul dintre băieții ispită s-au îndrăgostit unul de celălalt... Ceremonia focului o face pe Cati să dezvăluie lucruri șocante despre Răzvan: "Tot ce a spus la casting au fost mini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x