Insula Iubirii

SEZONUL 5

Halucinant! În ciuda dovezilor incontestabile, Denisa crede că imaginile cu Adrian și Maria sunt trucate: „Nu se vede nimic”

 

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. A fost rândul fetelor să le cunoască pe ispitele alături de care partenerii lor se vor distra în Thailanda. Denisa, în lacrimi, a spus că își regretă decizia de a se despărți de Adrian, crezând că imaginile pe care le-a văzut au fost trucate.

Se pare că „sfaturile” Teodorei au avut efect asupra Denisei. Cu lacrimi în ochi, concurenta îi spune lui Radu că își regretă decizia de a se despărți de Adrian.

„Poate că am înțeles eu greșit, m-am pripit și am luat o decizie pe care acum o regret. Am o speranță că am înțeles eu greșit”, a spus Denisa.

Teodora a simțit nevoia să intervină: „Nu am făcut-o cu răutate, dar mai există și variante.”

Femeia care a acuzat testul la care s-a supus de rele intenții, a picurat sistematic în urechile Denisei, femeia care a văzut cu ochii ei faptele, propria teorie a conspirației. Aparent validată de profesia ei, Teodora fiind om de televiziune, teoria a fost pansament pentru urechile temătoarelor femei. 

„Cine are ochi să vadă și să înțeleagă, bine. Dacă nu...”, spunea Teodora la primul testimonial.

Ce consecințe vor avea teoriile ei absurde?

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest