Antena Căutare

Halucinant! În ciuda dovezilor incontestabile, Denisa crede că imaginile cu Adrian și Maria sunt trucate: „Nu se vede nimic”

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. A fost rândul fetelor să le cunoască pe ispitele alături de care partenerii lor se vor distra în Thailanda. Denisa, în lacrimi, a spus că își regretă decizia, crezând că imaginile pe care le-a văzut au fost trucate.

Insula iubirii. Sezonul 5. 13 mai 2019. A fost rândul fetelor să le cunoască pe ispitele alături de care partenerii lor se vor distra în Thailanda. Denisa, în lacrimi, a spus că își regretă decizia de a se despărți de Adrian, crezând că imaginile pe care le-a văzut au fost trucate.

Se pare că „sfaturile” Teodorei au avut efect asupra Denisei. Cu lacrimi în ochi, concurenta îi spune lui Radu că își regretă decizia de a se despărți de Adrian.

„Poate că am înțeles eu greșit, m-am pripit și am luat o decizie pe care acum o regret. Am o speranță că am înțeles eu greșit”, a spus Denisa.

Teodora a simțit nevoia să intervină: „Nu am făcut-o cu răutate, dar mai există și variante.”

Femeia care a acuzat testul la care s-a supus de rele intenții, a picurat sistematic în urechile Denisei, femeia care a văzut cu ochii ei faptele, propria teorie a conspirației. Aparent validată de profesia ei, Teodora fiind om de televiziune, teoria a fost pansament pentru urechile temătoarelor femei.

„Cine are ochi să vadă și să înțeleagă, bine. Dacă nu...”, spunea Teodora la primul testimonial.

Ce consecințe vor avea teoriile ei absurde?

Aurel și Costas, scandal monstru în microbuz! „Nu mă interesează mușchii tăi! Eu vin cu altă mașină”... Priviri plictisite și arogante aruncate de concurente. Teodora: „N-o să reușești așa, eu ți-am dat un sfat”...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x