Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut un show complet de dans. Cum s-au distrat concurenții alături de ispite

Cerasela s-a simțit foarte natural la Insula Iubirii sezonul 6, și s-a distrat de minune pe rimturile muzicii. Iată cum a dansat și ce au spus ispitele.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut un show complet de dans. Cum s-au distrat concurenții alături de ispite Galerie
Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut un show complet de dans. Cum s-au distrat concurenții alături de ispite | Antena 1

A fost o noapte plină de momente de distracție, pe insula fetelor, unde au băut alcool și au dansat ore întregi. După ce au jucat Adevăr sau provocare, concurentele s-au întrecut în mișcări de dans care mai de care.

Cum s-a distrat Cerasela la Insula Iubirii sezonul 6 pe ritmuri muzicale. Ce mișcări a avut

Cerasela a fost „personajul de senzație” al serii, iar mișcările sale de dans au reușit să atragă toate privirile ispitelor. Iubita lui Rareș a reușit să danseze așa cum nu și-a închipuit nimeni că o poate face, iar prezența ei la dansuri a fost nelipsită.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce secrete au ieșit la iveală despre concurenți imediat după prima interacțiune cu ispitele emisiunii

Celia, dansatoare de meserie, a fost cea care a inițiat de cele mai multe ori dansurile, însă Cerasela a reușit să țină pasul întotdeauna cu prietena ei de pe insulă, cu care ea și-a oferit și un sărut pasional.

Ispitele au fost prezenți la un moment inedit pe Escape Island, unde fetele au făcut show complet de dans. Însă Cerasela a fost vedeta serii din nou și a stârnit controverse în rândul ispitelor cu măscările sale greu de copiat. Iată în ce mod s-a distrat ea și ce mișcări neașteptate a avut iubita lui Rareș.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Reacția lui Alexandru când a primit o ghirlandă din partea ispitei Lavinia Dumitrescu. Ce a spus el

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Primul sărut de pe insulă a fost între două concurente. Cum s-au distrat la petrecere... Insula Iubirii sezonul 6. Alexandru a izbucnit în lacrimi. Ce l-a ranit pe concurentul care respinge orice atingere a is...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x