Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Rareș l-a întâlnit pe Daniel la ceremonia focului. Cum a reacționat și ce i-a zis, fără pic de reținere

Rareș și ispita Daniel s-au întâlnit la ceremonia focului și și=au spus mai multe lucruri în față, fără ocolișuri. Iată ce întrebări i-a pus iubitul Ceraselei.

Rareș l-a întâlnit pe Daniel la ceremonia focului. Cum a reacționat și ce i-a zis, fără pic de reținere

Antena 1

Rareș l-a cunoscut pe Daniel, bărbatul de care Cerasela s-a apropiat cel mai mult, iar cei doi au avut parte de o discuție deschisă. Iată ce și-au spus aceștia.

Rareș și Daniel, față în față, la ceremonia focului la Insula Iubirii sezonul 6. Ce și-au spus

Rareș i-a pus mai multe întrebări lui Daniel:

„Tu și Cerasela v-ați înscris pentru ca Cerasela să poată avea încredere în tine, că nu are de ce să fie geloasă. Pe de altă parte, ea a declarat că nu are încredere 100% că nu poate duce acest test”, spune Radu Vâlcan.

„Ea nu crede că e suficient de bună pentru mine, că s-ar putea rupe relația. Nu cred că mă înșală, nu e o opțiune. De Daniel cred că ea s-a apropiat cel mai mult. Ei îi plac tipii asumați, de aceea cred că a înclinat mai mult spre el. Ceva să-i transmit, nu știu. I-aș pune câteva întrebări. Ți-ai dori o iubită ca Cerasela?”, îl întreabă el pe Daniel.

„Nu, nu mi-aș dori. Am cunoscut-o, este o femeie bună, dar are anumite schimbări, se schimbă foarte repede, spune lucruri și se schimbă”, spune Daniel.

„Eu îi spun mereu că e cel mai mare dușman al ei”, spune Rareș.

„Ea mi-a spus că e atrasă de mine, după ne-am tachinat, iar într-o seară mi-a mărturisit mai din copilărie, adolescență și cumva am început să o înțeleg. Lumea o percepea într-un alt mod”, spune Daniel. „Omite detalii ea”, spune Rareș.

„Cu mine iese din zona de confort, simte un pericol pe care vrea să-l încerce”, spune Daniel.

„Aș fi fost supărat dacă nu ar fi făcut-o. Ea a venit și face testul pe bune. Acolo erai amețit?”, întreabă Rareș. „Nu mai țin minte”, spune Daniel.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Alex i-a surprins pe toți cu alegerea pentru dream date. A făcut un gest complet neașteptat. C... Insula Iubirii sezonul 6. Reacția lui Rareș când a auzit că a fost făcut „fătălău”. Radu și Daniel, bulversați de reacți...
Ultimele știri
x